Primeur: James danst met man tijdens ‘Dancing With The Stars’

Dieter Blarinckx-21 december 2021 om 06:59

Acteur en presentator James Cooke zal tijdens de kerstspecial van ‘Dancing With The Stars’ wel degelijk dansen met een man. Dat werd deze ochtend bekendgemaakt. De meest leuke en opvallende kandidaten van de afgelopen twee seizoenen zijn (even) terug tijdens de feestdagen met specials van ‘Dancing With The Stars’, en daar hoort dus ook James bij. En die laatste zorgt voor een primeur: voor de eerste keer in de geschiedenis van DWTS zullen twee mannen samen dansen.

“Het is gek dat het zolang heeft moeten duren, hé. Ik ben gewoon blij dat het eindelijk is gebeurd, dat we kunnen tonen dat het maar normaal is dat twee mannen met elkaar dansen. Je ziet twee mensen die genieten op de dansvloer, meer is dat niet We zijn bijna 2022, hé, het werd weleens tijd. Eigenlijk zou dat niet eens al speciaal moeten beschouwd worden”, klinkt het bij James.

Benieuwd hoe hij het er van af zal brengen? Ontdek het dit weekend in de eerste kerstspecial van ‘Dancing With The Stars’!

Beeld: SBS Belgium / Play4

Jamie-Lee Six doet mee aan 'De Verraders'

Karen Luiken-25 januari 2022 om 07:56

Over een kleine twee weken barst in het nieuwe spelprogramma ‘De Verraders’ een psychologische strijd los. Achttien bekende Vlamingen doen mee aan het programma en Jamie-Lee Six is er daar één van. Dat heeft VTM vandaag bekendgemaakt.

In ‘De Verraders’ verblijven de kandidaten acht dagen lang in een mysterieus kasteel, waar ze een bloedstollend spel spelen tussen goed en kwaad. Drie van hen worden aangeduid als ‘verraders’. De kijker weet wie dat zijn, maar de andere kandidaten niet. Zij worden de zogenaamde ‘bondgenoten’. Elke nacht vermoorden de verraders een kandidaat die het spel moet verlaten. De bondgenoten moeten wraak nemen, door iemand te verbannen aan de ronde tafel. Overdag gaan bondgenoten en verraders op missie om samen een zo groot mogelijke zilverschat te verzamelen. Kunnen de bondgenoten de verraders verslaan? Het kamp dat aan het einde in de meerderheid is, wint ‘De Verraders’.

Jamie-Lee Six is één van de bekende Vlamingen die de uitdaging aangaat. “Ik ben echt super gedreven”, zegt ze. “En ik kan niet tegen mijn verlies. Bovendien ben ik te koppig. Echt zot koppig. Een match made in heaven om te winnen denk ik. Eerlijkheid en bedrog zijn hier hetzelfde.”

De andere deelnemers zijn actrice Nora Dari, basketbalspeler Ann Wauters, model Astrid Coppens, zanger Bart Kaëll, bioloog Dirk Draulans, chocolatier Dominique Persoone, journalist Hannelore Simoens, ontwerpster Inge Onsea, acteur Issam Daka, actrice Kim Van Oncen, televisiekok Loïc Van Impe, radiopresentatrice Maureen Vanherberghen, veldrijder Niels Albert, televisiegeicht Sieg De Doncker, strafpleiter Walter Damen, Roeier Ward Lemmelijn en zangeres Wendy Van Wanten.

‘De Verraders’ is vanaf 7 februari om 20.35 uur te zien bij VTM. Staf Coppens presenteert de show.

'Big Brother'-bewoners worden wakker met bijzondere verrassing

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:26

Na twee weken die in het teken stonden van overleven en verrassingen is het in het ‘Big Brother’-huis nu tijd voor de break-up week. En dat wordt wel erg letterlijk genomen. Wanneer de bewoners wakker worden, ontdekken ze dat hun villa letterlijk in tweeën is gesplitst. Een preview!

Ontdek meer