Primeur: James danst met man tijdens ‘Dancing With The Stars’

Dieter Blarinckx-21 december 2021 om 06:59

Acteur en presentator James Cooke zal tijdens de kerstspecial van ‘Dancing With The Stars’ wel degelijk dansen met een man. Dat werd deze ochtend bekendgemaakt. De meest leuke en opvallende kandidaten van de afgelopen twee seizoenen zijn (even) terug tijdens de feestdagen met specials van ‘Dancing With The Stars’, en daar hoort dus ook James bij. En die laatste zorgt voor een primeur: voor de eerste keer in de geschiedenis van DWTS zullen twee mannen samen dansen.

“Het is gek dat het zolang heeft moeten duren, hé. Ik ben gewoon blij dat het eindelijk is gebeurd, dat we kunnen tonen dat het maar normaal is dat twee mannen met elkaar dansen. Je ziet twee mensen die genieten op de dansvloer, meer is dat niet We zijn bijna 2022, hé, het werd weleens tijd. Eigenlijk zou dat niet eens al speciaal moeten beschouwd worden”, klinkt het bij James.

Benieuwd hoe hij het er van af zal brengen? Ontdek het dit weekend in de eerste kerstspecial van ‘Dancing With The Stars’!

Beeld: SBS Belgium / Play4

‘SOS Piet’ komt terug met een gloednieuw seizoen!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:25- Foto:

DPG Media

Wie opgroeide begin jaren 2000 herinnert zich vast nog wel de kookavonturen van Piet Huysentruyt in het populaire VTM-programma ‘SOS Piet’. En daar komt nu een gloednieuw seizoen van!

Het succesvolle kookprogramma liep zo’n 9 jaar en 18 seizoen lang. En nu - na een jarenlange stilte - komt er een gloednieuw seizoen naar aanleiding van de 60ste verjaardag van de tv-kok. Het programma zou daarom in een gloednieuw jasje gestoken worden.

“Ik word straks zestig jaar en wil nog één keer écht knallen. Eerlijk is eerlijk, VTM is mijn zender. Ik ben groot geworden door en met VTM. De huidige programmabazen zagen dat tv-geschenk voor mij wel zitten. En zo zit ik hier nu klaar om weer in gang te schieten”, klinkt het bij Piet aan Het Laatste Nieuws.

Het allerlaatste seizoen van ‘SOS Piet’ zal dit najaar te zien zijn bij VTM!

‘Nonkels’ krijgt een tweede seizoen!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:14

Hoewd niefs voor de fans van de Vlaamse serie ‘Nonkels’, want er werd zopas bevestigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is!

Het eerste seizoen was een overdonderend succes, met indrukwekkende kijkcijfers tussen de 300.000 en 400.000 op tv (Play4). Via Streamz kan je ‘m ook streamen en daar staat die in de top drie van de meest opgevraagde reeksen. Logisch dus dat er een vervolg komt op de fratsen van de familie Persyn.

‘Nonkels’ zoomt in op het leven van drie West-Vlaamse broers van middelbare leeftijd en hun familie. Wanneer er plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat, wordt hun leven overhoop gegooid.

Wanneer het tweede seizoen dan net te zien/streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Ontdek meer