'The Masked Singer' is terug

Karen Luiken-20 december 2021 om 18:03

Goed nieuws voor fans van ‘The Masked Singer’. De show die vorig jaar meer dan 2 miljoen kijkers trok, keert terug!

De aankondiging werd met veel toeters en bellen aangekondigd. Kijkers van ‘Lisa’ werden midden in een aflevering verrast met een mysterieus figuur dat de telenovelle onderbrak. Datzelfde figuur was ondertussen ook te zien op verschillende websites én wist de radiozenders Qmusic, Joe en Willy te hacken.

Kijkers en lezers kregen vreemde symbolen te zien en werden vervolgens naar de website themaskedsinger.be gelokt. Daar is een klok te zien die aftelt naar woensdagavond 18.50 uur.

Wat dit te betekenen heeft? Voor het antwoord op die vraag zullen we nog twee dagen geduld moeten hebben...

'Big Brother'-bewoners worden wakker met bijzondere verrassing

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:26

Na twee weken die in het teken stonden van overleven en verrassingen is het in het ‘Big Brother’-huis nu tijd voor de break-up week. En dat wordt wel erg letterlijk genomen. Wanneer de bewoners wakker worden, ontdekken ze dat hun villa letterlijk in tweeën is gesplitst. Een preview!

Zien: eerste beelden van ‘De Bachelor’

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:22

‘De Bachelor’ keert terug. Dit keer is het de beurt aan niemand minder dan Fabrizio om de ultieme zoektocht naar ware liefde aan te gaan. De ‘kleur plaat’ is naar een prachtige omgeving gestuurd om daar te daten met een stel bloedmooie dames. Maar zit de perfecte match ertussen? Daar komen we binnenkort achter. Eerst maar eens smullen van onderstaande beelden.

Ontdek meer