Amerikaanse rapper overleden na steekpartij op festival

Karen Luiken-20 december 2021 om 07:41

De Amerikaanse rapper Drakeo the Ruler is afgelopen weekend overleden. Verschillende media melden dat hij werd neergestoken bij een ruzie op een festival in Los Angeles.

Drakeo the Ruler zou eigenlijk zaterdag optreden bij het evenement Once Upon A Time. Rond half negen ’s avonds brak er backstage een gevecht uit, waarbij de artiest in zijn nek werd gestoken. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht en overleed daar niet veel later aan zijn verwondingen.

De organisatie van Once Upon A Time besloot het festival vervolgens te annuleren. Andere grote sterren die op het podium zouden staan, zijn 50 Cent en Snoop Dogg.

Drakeo the Ruler, die met de naam Darrell Caldwell is geboren, mocht slechts 28 jaar oud worden.

Mattel lanceert speciale David Bowie-pop

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:20

De iconische artiest David Bowie wordt door Mattel - de producent achter Barbie - geëerd met een eigen speciale pop.

Naar aanleiding van de 50ste verjaardag van Bowie's album 'Hunky Dory', lanceert Mattel nu de Bowie-Barbie. Mattel wil zo de iconische artiest eren voor zijn bijdrage aan de muziekwereld.

De pop zal enkel verkrijgbaar zijn via MattelCreations.com en Amazon en zal zo'n 50 dollar kosten. Er zit wel een limiet op van 2 exemplaren per persoon.

David Bowie overleed in 2016 aan kanker, hij werd 69.

TikTokkers bieden abortushulp aan met codewoord “kamperen”

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:19

Op TikTok kom je tegenwoordig de ene na de andere video tegen van mensen die andere mensen willen “helpen kamperen”. En dat “kamperen” is nu een codetaal geworden voor abortushulp.

Vorige week schrapte het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten het recht op abortus. De Staten kunnen voortaan zélf beslissen of ze abortus willen toelaten of niet. En helaas zijn er al veel staten die dat recht geschrapt hebben, tot groot ongeloof bij velen.

Op TikTok regent het nu hartverwarmende video’s van TikTokkers die abortushulp willen bieden. De video’s krijgen vaak ook de hashtag #wegodowntogether. De hashtag heeft intussen al miljoenen views.

Check hieronder enkele hartverwarmende TikToks:

Ontdek meer