K3 te zien in nieuw televisieprogramma ‘Marble Mania’

Karen Luiken-19 december 2021 om 09:04

De Nederlandse knikkersensatie ‘Marble Mania’ komt binnenkort naar ons land. Kürt Rogiers gaat de show presenteren en ontvangt iedere week nieuwe gasten. In één van de afleveringen komen de K3-zangeressen Hanne, Marthe en Julia langs.

‘Marble Mania’ is een hilarische spelshow waarbij alles draait om knikkers. Elke week nemen drie bekende Vlamingen het tegen elkaar op tijdens allerlei spelletjes op verschillende knikkerbanen. Ze gaan mini-bowlen, penaltyschieten en racen, om vervolgens in een spannende finale te strijden voor de winst.

“Marble Mania was in Nederland een echte hit en bracht knikkeren weer helemaal terug”, zegt presentator Kürt. “De knikkerhype laten we nu ook overwaaien naar ons land met deze bijzonder plezante show voor het hele gezin, waarin ook de K3’tjes het tegen elkaar opnemen.”

De opnames van ‘Marble Mania’ zijn inmiddels achter de rug. Wanneer de show bij VTM te zien zal zijn, wordt later bekendgemaakt.

Ook tijdelijke rem op Nederlandse 'The Voice Kids'

Karen Luiken-18 januari 2022 om 07:28

Net als ‘The Voice of Holland’ worden ook de Nederlandse versies van ‘The Voice Kids’ en ‘The Voice Senior’ tijdelijk niet uitgezonden. Dat besluit is gevallen na alle ophef die is ontstaan rondom het programma.

‘The Voice of Holland’ ligt sinds afgelopen weekend flink onder vuur wegens berichten over seksueel grensoverschrijdend gedrag. Jeroen Rietbergen, de bandleider van de show, bekent contact van seksuele aard te hebben gehad en is opgestapt. Zijn vriendin Linda de Mol heeft haar relatie met hem verbroken.

Verder wordt ook Ali B beschuldigd; er is aangifte tegen hem gedaan, maar de rapper ontkent. Zangeres Anouk is na het horen van alle aantijgingen per direct gestopt als coach van het programma.

Ali B zou eigenlijk ook te zien zijn als coach in ‘The Voice Kids’. Een nieuw seizoen daarvan zou in het voorjaar van 2022 op de buis verschijnen. ‘The Voice Senior’ stond gepland voor het najaar.

'Big Brother'-ster Vera in twijfel over prille relatie met Dimitri

Karen Luiken-17 januari 2022 om 17:30

Vera heeft twijfels over de prille romance die ze momenteel beleeft met haar mede ‘Big Brother’-kandidaat Dimitri. De twee brachten de nacht door in hetzelfde bed, maar daar heeft Vera nu spijt van. Ze is bang dat Dimitri het niet serieus neemt en huilt uit bij Grace. “Ik wil niet overkomen als slet.” Een preview!

Ontdek meer