K3 te zien in nieuw televisieprogramma ‘Marble Mania’

Karen Luiken-19 december 2021 om 09:04

De Nederlandse knikkersensatie ‘Marble Mania’ komt binnenkort naar ons land. Kürt Rogiers gaat de show presenteren en ontvangt iedere week nieuwe gasten. In één van de afleveringen komen de K3-zangeressen Hanne, Marthe en Julia langs.

‘Marble Mania’ is een hilarische spelshow waarbij alles draait om knikkers. Elke week nemen drie bekende Vlamingen het tegen elkaar op tijdens allerlei spelletjes op verschillende knikkerbanen. Ze gaan mini-bowlen, penaltyschieten en racen, om vervolgens in een spannende finale te strijden voor de winst.

“Marble Mania was in Nederland een echte hit en bracht knikkeren weer helemaal terug”, zegt presentator Kürt. “De knikkerhype laten we nu ook overwaaien naar ons land met deze bijzonder plezante show voor het hele gezin, waarin ook de K3’tjes het tegen elkaar opnemen.”

De opnames van ‘Marble Mania’ zijn inmiddels achter de rug. Wanneer de show bij VTM te zien zal zijn, wordt later bekendgemaakt.

Ketnet krijgt nieuwe fictiereeks: 'Kids on the Block'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 06:29

Ketnet start deze zomer met de opnames van ‘Kids on the Block’. In de nieuwe fictiereeks worden de avonturen van een groep kinderen in een cité in Limburg gevolgd.

Van een talentenjacht over verliefdheid tot een handel in diepgevroren pizza’s: het komt allemaal voorbij in ‘Kids on the Block’.

De reeks wordt geregisseerd door Sarah Kasmi, die de focus legt op inspirerende verhalen waarin uiteenlopende kinderen elkaar kruisen, kleine drama’s en eerste liefdes delen. Het eindresultaat is vanaf 2023 op Ketnet te zien.

Andere projecten waar de zender deze zomer aan werkt, zijn nieuwe afleveringen van ‘3Hz’, ‘Meisjes’, ‘GameKeepers’ en ‘Samson & Marie IJsjestijd’. Het derde seizoen van ‘3Hz’ verschijnt eind 2023, de overige reeksen komen dit najaar al naar Ketnet.

Deze ploegen staan in de finale van 'De Campus Cup'

Karen Luiken-30 juni 2022 om 06:09

Het is zover. Na de spannende halve finales van ‘De Campus Cup’ zijn de finalisten bekend. Vanavond neemt Toegepaste Taalkunde van de VUB het op tegen Geneeskunde van de KU Leuven.

In welke opleiding zitten dit jaar de slimste studenten? Dat moet nog blijken, maar één ding staat al vast: het wordt een primeur. Beide universiteiten hebben namelijk nog nooit een trofee gewonnen. Voor de VUB is het zelfs de eerste finaleplaats.

Geneeskunde van de KU Leuven versloeg eerder al de richting Toegepaste Taalkunde van de KU Leuven, maar kunnen ze het ook winnen van de taalkundigen uit Brussel? De finale van het vierde seizoen van ‘De Campus Cup’ is vanavond om 22.05 uur te zien op Eén.

Ontdek meer