Deze BACARDÍ Spiced cocktails maken de eindejaarsperiode compleet!

Samuel Wornoo-16 december 2021 om 13:59

Champagne is ondertussen zo jaren ‘90… Wil jij je vrienden en familie verrassen tijdens de eindejaarsperiode met een hip alternatief? Goed nieuws! BACARDÍ komt met 3 feestelijke cocktail recepten om vingers en duimen van af te likken!

RUM PUNCH

Verwacht je bij jouw thuis binnenkort een hele hoop vrienden of familie en mag het wat losser zijn? Deze Rum Punch is de perfecte oplossing! Een grote bowl punch zodat iedereen zelf kan pakken. Bovendien ziet het er ook nog eens mega feestelijk uit, twee vliegen in één klap!

INGREDIËNTEN:

 • 125ml BACARDI Spiced Rum
 • 400ml BACARDI Superior Rum
 • 400ml Sinaasappelsap
 • 70ml Grenadine
 • 125ml Cranberrysap
 • Garnering: Citroenschijfjes en rozemarijn

En dan… Work your magic! Neem een grote maatbeker of een kan en combineer alle ingrediënten. Laat de mix goed afkoelen in de frigo zodat deze lekker fris wordt. Net voor het serveren giet je alles in een grote kom. Roer er nog wat ijsblokjes en citroenschijfjes doorheen en werk af met rozemarijn. Voila, helemaal klaar voor een geweldig feest!

PUMPKIN SPICED

Fan van fris, fruitig en een stevige kick? Dan is de Pumpkin Spiced cocktail iets voor jou! Een simpel recept met verschillende vruchtensappen en BACARDI Spiced, aanrader voor een frisse start van de avond!

INGREDIËNTEN:

 • 700ml Bacardi Spiced Rum
 • 175ml Pompoensap
 • 175ml Watermeloensap
 • 120ml Citroensap
 • 60ml Gembersap
 • 10 scheutjes Angostura Bitters
 • Garnering: Sinaasappelschil, blauwe bessen & basilicum

Makkelijk te maken! De vruchtensappen, de BACARDI Spiced en de bitters samengieten in een cocktailshaker. Ongeveer 30 seconden shaken alsof je leven er vanaf hangt en vervolgens schenken in een tumbler of vergelijkbaar glas. IJsblokjes en garneringen toevoegen en helemaal klaar om te klinken!

SPICED & SPARKLE

Hou je het liever simpel en classy? In dat geval raden we je de Spiced & Sparkle aan! Je hebt geen speciale cocktail gadgets nodig waardoor je in no-time klaar om hem te serveren aan je gasten!

INGREDIËNTEN:

 • 25ml BACARDI Spiced Rum
 • 6,25ml Citroensap
 • 12,5ml MARTINI & ROSSI Fiero
 • 25ml Cranberrysap
 • 25ml Rode wijn of mousserende wijn
 • Garnering: Sinaasappelschijfje

Zoals beloofd, heel simpel om te maken! Doe een aantal ijsblokjes in een laag glas, schenk alle ingrediënten daar overheen en voeg op het einde de wijn toe. Afwerken met een schijfje sinaasappel en klaar en kees!

Ziezo, hopelijk voldoende geïnspireerd voor de feestdagen!

Enjoy!

Vrouw moet naar ziekenhuis na te veel sushi bij all you can eat-restaurant

Karen Luiken-17 januari 2022 om 16:28

Als je naar een all you can eat-restaurant gaat, wil je natuurlijk zoveel mogelijk eten om je geld goed te besteden. Toch is het niet altijd een goed idee om jezelf compleet vol te proppen. De 24-jarige Danielle Shapiro kan daarover meepraten. Zij belandde in het ziekenhuis nadat ze veel te veel sushi had gegeten.

Danielle betaalde 50 dollar voor een all you can eat sushibuffet. Ze wilde waar voor haar geld krijgen, dus at ze volgens Ladbible 32 sushirollen, 4 dumplings, een kom edame-bonen, twee jalapeño-hapjes en een kom soep.

Een behoorlijke maaltijd en daar kreeg ze de volgende dag dan ook snel spijt van. De vrouw werd de ochtend na haar diner wakker met extreme buikpijn. Het was zelfs zo heftig dat ze naar het ziekenhuis moest. Eenmaal daar werd haar verteld dat ze een refluxziekte had.

“De all you can eat sushi kost ongeveer 50 dollar per person, dus we moesten ervoor zorgen dat we waar voor ons geld kregen”, aldus de vrouw, die samen met een vriendin was. “Dat betekende dat we veel moesten eten. Het diner duurde ongeveer twee uur. We zaten zo vol dat we af en toe pauzes moesten nemen.

Alles ging goed, totdat voor Danielle de nacht begon. “Ik had de ergste buikpijn ooit. Maar omdat ik zoveel had gegeten, dacht ik dat het daaraan lag. De volgende ochtend toen ik om 6 uur wakker werd wist ik dat het foute boel was. Mijn maag deed ontzettend veel pijn en het was moeilijk om diep adem te halen.”

De vrouw heeft medicatie gekregen en maakt het inmiddels weer goed.

Popcorn met Maltesers is het beste wat je vandaag gaat zien

Karen Luiken-17 januari 2022 om 06:48

Is het voor jou ook altijd een onmogelijke opgave om tijdens een filmavondje een keuze te moeten maken tussen popcorn en Maltesers? Dan gaan we jou vandaag blij maken met een fantastisch recept dat het beste van deze twee werelden met elkaar combineert.

We vonden het gerecht op TikTok, waar het gedeeld wordt door de pagina @foodttik. In een video van dat account is te zien dat je geen masterchef hoeft te zijn om deze lekkernij te maken. Je gooit gewoon een flinke hoeveelheid Maltesers in een pan, doet daar wat gesmolten boter bij en vervolgens popcornpitten. Terwijl je alle ingrediënten met elkaar mengt zet je het vuur laag en doe je een deksel op de pan. De chocolade zal vervolgens smelten en de pitjes veranderen langzaam maar zeker in luchtige popcorn.

Moet te doen zijn toch? Smakelijk!

(Photo by Christian Wiediger on Unsplash)

Ontdek meer