TikTok-ster en vriendin overleden door schietpartij in bioscoop

Karen Luiken-01 augustus 2021 om 05:51

Anthony Barajas, een populaire TikTok-ster, is overleden nadat hij eerder deze week geraakt werd bij een schietpartij in een bioscoop in Zuid-Californië. Hij was daar samen met zijn vriendin om de film ‘The Forever Purge’ te zien. Het meisje, de 18-jarige Rylee Goodrich, kwam ook om. Dat meldt NBC News.

Anthony en Rylee gingen maandagavond samen naar de bioscoop in het Amerikaanse plaatsje Corona. Ze kochten kaartjes voor ‘The Forever Purge’, een horrorfilm die sinds kort uit is op het witte doek. Medewerkers van het theater zouden tijdens het opruimen van de zaal hebben ontdekt dat de twee door het hoofd waren geschoten. Hoewel de hulpdiensten meteen zijn opgeroepen, was het voor Rylee al te laat. Zij werd ter plaatse doodverklaard.

Haar vriendje Anthony werd naar het ziekenhuis gebracht en aan de beademing geplaatst, maar ook dat heeft niet mogen baten. Zaterdagochtend overleed hij. Een 20-jarige verdachte is aangehouden.

Anthony stond online bekend als ‘itsanthonymichael’. Hij had bijna een miljoen volgers op TikTok en meer dan 50.000 op Instagram.

Bewezen: harde niezers zijn gezelliger!

Dieter Blarinckx-26 september 2021 om 07:53

We hebben allemaal wel iemand in de familie of vriendengroep die je van mijlenver hoort niezen. Of wie weet ben jij zélf wel de luidste niezer van de vriendengroep, maar dan hebben we leuk nieuws voor je!

Wetenschappelijk onderzoek, geleid door de Amerikaanse neuroloog Alan Hirsch, heeft namelijk aangetoond dat mensen die luid niezen, vaak gezelliger zijn en meer extravert zijn. Het niezen is dus ook echt een deel van je persoonlijkheid! Daarnaast zouden harde niezers ook wat uitbundiger en luidruchtiger zijn dan de ‘gewone’ niezer!

Gezondheid!

IKEA lanceert gamingcollectie

Dieter Blarinckx-22 september 2021 om 06:56

Goed nieuws voor de gamers onder jullie, want de meubelgigant IKEA lanceert immers een heuse gamingcollectie! Samen met Republic of Gamers lanceerde IKEA een collectie die speciaal is ontworpen voor gamers en bestaat uit meer dan 30 designvolle, ergonomische en betaalbare meubels en accessoires. Al deze items dragen bij aan een optimale game-ervaring! Zo heb je verstelbare bureaus, flexibele en ergonomische stoelen, speciale muizen, en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

“Gamen is een manier om te verbinden met mensen van over de hele wereld. Voor velen is het een belangrijk onderdeel van het leven thuis en met een toenemend aantal gamers is het voor ons een logische stap om het assortiment op deze manier uit te breiden”, klinkt het bij IKEA.

De ganse collectie is vanaf oktober in de winkels en webshop van IKEA!

Ontdek meer