Average Rob te zien in gloednieuwe reeks

Karen Luiken-15 december 2021 om 10:44

Average Rob gaat zijn horizon verbreden. De Vlaamse bekendheid die naam heeft gemaakt als YouTuber, is binnenkort te zien in een gloednieuwe reeks van VRT. Hij speelt de hoofdrol in ‘Match’.

Het verhaal gaat over Stan Hermans, een twintiger met twintiger-problemen die gespeeld wordt door Average Rob. Als hij door zijn lief aan de kant wordt gezet, doet hij er alles aan om een nieuwe vriendin te vinden en een succes te maken van zijn leven. Al klinkt dat misschien makkelijker gezegd dan gedaan. Stan raakt keer op keer verzeild in idiote situaties. Situaties die overigens door twee sportverslaggevers uitvoerig worden voorzien van commentaar.

Het is de eerste keer dat Average Rob zich waagt aan een acteerklus. "Acteren is altijd een kinderdroom van mij geweest. Toen ik te horen kreeg dat ik de hoofdrol mocht spelen, was ik mega enthousiast! Ik kon het niet echt geloven”, zegt hij volgens VRT. “Na 25 lange draaidagen, een naaktscène en een tweetal sekscènes, moet ik zeggen dat mijn eerste ervaring op set al behoorlijk heftig was.”

‘Match’ bestaat uit tien afleveringen en is vanaf zondag 26 december in zijn geheel te zien via VRT NU.

‘SOS Piet’ komt terug met een gloednieuw seizoen!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:25- Foto:

DPG Media

Wie opgroeide begin jaren 2000 herinnert zich vast nog wel de kookavonturen van Piet Huysentruyt in het populaire VTM-programma ‘SOS Piet’. En daar komt nu een gloednieuw seizoen van!

Het succesvolle kookprogramma liep zo’n 9 jaar en 18 seizoen lang. En nu - na een jarenlange stilte - komt er een gloednieuw seizoen naar aanleiding van de 60ste verjaardag van de tv-kok. Het programma zou daarom in een gloednieuw jasje gestoken worden.

“Ik word straks zestig jaar en wil nog één keer écht knallen. Eerlijk is eerlijk, VTM is mijn zender. Ik ben groot geworden door en met VTM. De huidige programmabazen zagen dat tv-geschenk voor mij wel zitten. En zo zit ik hier nu klaar om weer in gang te schieten”, klinkt het bij Piet aan Het Laatste Nieuws.

Het allerlaatste seizoen van ‘SOS Piet’ zal dit najaar te zien zijn bij VTM!

‘Nonkels’ krijgt een tweede seizoen!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:14

Hoewd niefs voor de fans van de Vlaamse serie ‘Nonkels’, want er werd zopas bevestigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is!

Het eerste seizoen was een overdonderend succes, met indrukwekkende kijkcijfers tussen de 300.000 en 400.000 op tv (Play4). Via Streamz kan je ‘m ook streamen en daar staat die in de top drie van de meest opgevraagde reeksen. Logisch dus dat er een vervolg komt op de fratsen van de familie Persyn.

‘Nonkels’ zoomt in op het leven van drie West-Vlaamse broers van middelbare leeftijd en hun familie. Wanneer er plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat, wordt hun leven overhoop gegooid.

Wanneer het tweede seizoen dan net te zien/streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Ontdek meer