Pak je kans: kasteel van Meilandjes in prijs verlaagd

Karen Luiken-15 december 2021 om 06:42

Het kasteel van de familie Meiland is nog steeds niet verkocht. Hoog tijd dus om de prijs van het befaamde chateau omlaag te gooien. Erica laat via Instagram weten dat je vanaf nu fors minder betaalt voor het enorme bouwwerk.

Waar je eerst 998.000 euro moest betalen om de nieuwe eigenaar te kunnen worden van het kasteel, hoef je nu ‘slechts’ 795.000 euro op de kop te tikken. De prijs is dus met een dikke ton verlaagd.

Eerder dit jaar was er nog een investeerder die een bod deed op het kasteel. Waarom weten we niet, maar hij besloot op het laatste moment toch af te zien van de deal.

Disneyland Paris deelt trailer van 30ste verjaardag!

Dieter Blarinckx-13 januari 2022 om 19:14

Vanaf 6 maart viert Disneyland Paris haar 30ste verjaardag en dat zal groots gevierd worden!

“Ben je klaar voor het meest magische verjaardagsfeest? Vanaf 6 maart 2022 gaan we groter dromen, harder lachen en nog meer genieten tijdens onze spectaculaire en unieke 30e verjaardag. Disneyland Paris straalt magischer dan ooit! Vier dit grandioze feest vol verbluffende nieuwe shows, belevenissen en festiviteiten met ons mee! Ontdek hier alvast een voorproefje. Het volledige programma maken we binnenkort bekend”, staat te lezen op de officiële website van Disneyland.

Check de magische clip hieronder:

De 8 beste memes van Bootcamp aflevering 1:

Lola Obasuyi Van Acker-13 januari 2022 om 16:18

Hebben we volgens jullie nog grappige momenten gemist? Don't be shy en maak gerust jullie eigen memes op Twitter, Facebook of Instagram en wie weet posten wij ze wel online! Op naar aflevering twee!

Ontdek meer