Nieuw seizoen 'Ex On The Beach' laat niet lang op zich wachten

Karen Luiken-13 december 2021 om 17:15

Het wachten op een nieuw seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ zal niet lang meer duren. Als we de geruchten mogen geloven, kunnen we over een paar maanden al genieten van heel veel virtuele ruzies, drama’s en romances.

Het laatste seizoen was een heftige. Niet alleen tijdens de opnames vonden er veel problemen plaats, ook ná het programma gebeurde er van alles. Denk aan het ernstige ongeluk van Dusty, de zwangerschap van Jørney of de break-ups (en herenigingen) van Shani en Davey.

Of het nieuwe seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ net zoveel drama met zich mee zal brengen als het laatste seizoen, is nog maar de vraag. We komen er in ieder geval snel genoeg achter. Volgens roddelkoning Fawry not Sawry beginnen de opnames namelijk op 15 januari al en kunnen we de uitzendingen rond april of mei verwachten. Zin in!

Deze ploegen staan in de finale van 'De Campus Cup'

Karen Luiken-30 juni 2022 om 06:09

Het is zover. Na de spannende halve finales van ‘De Campus Cup’ zijn de finalisten bekend. Vanavond neemt Toegepaste Taalkunde van de VUB het op tegen Geneeskunde van de KU Leuven.

In welke opleiding zitten dit jaar de slimste studenten? Dat moet nog blijken, maar één ding staat al vast: het wordt een primeur. Beide universiteiten hebben namelijk nog nooit een trofee gewonnen. Voor de VUB is het zelfs de eerste finaleplaats.

Geneeskunde van de KU Leuven versloeg eerder al de richting Toegepaste Taalkunde van de KU Leuven, maar kunnen ze het ook winnen van de taalkundigen uit Brussel? De finale van het vierde seizoen van ‘De Campus Cup’ is vanavond om 22.05 uur te zien op Eén.

‘SOS Piet’ komt terug met een gloednieuw seizoen!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:25- Foto:

DPG Media

Wie opgroeide begin jaren 2000 herinnert zich vast nog wel de kookavonturen van Piet Huysentruyt in het populaire VTM-programma ‘SOS Piet’. En daar komt nu een gloednieuw seizoen van!

Het succesvolle kookprogramma liep zo’n 9 jaar en 18 seizoen lang. En nu - na een jarenlange stilte - komt er een gloednieuw seizoen naar aanleiding van de 60ste verjaardag van de tv-kok. Het programma zou daarom in een gloednieuw jasje gestoken worden.

“Ik word straks zestig jaar en wil nog één keer écht knallen. Eerlijk is eerlijk, VTM is mijn zender. Ik ben groot geworden door en met VTM. De huidige programmabazen zagen dat tv-geschenk voor mij wel zitten. En zo zit ik hier nu klaar om weer in gang te schieten”, klinkt het bij Piet aan Het Laatste Nieuws.

Het allerlaatste seizoen van ‘SOS Piet’ zal dit najaar te zien zijn bij VTM!

Ontdek meer