Nieuwste seizoen 'Selling Sunset' was extreem pijnlijk voor Christine

Karen Luiken-13 december 2021 om 07:27

Het vierde seizoen van ‘Selling Sunset’ was geen pretje voor Christine Quinn. De blonde diva vertelt in een gesprek met ET Canada dat ze niet alleen zwanger was tijdens een groot deel van de opnames, maar later ook kampte met een postpartum depressie. “Dit seizoen was echt moeilijk voor mij.”

Christine vertelt in de serie uitgebreid over haar heftige bevalling. Ze kreeg te maken met traumatische momenten waarbij ze een spoedkeizersnede moest ondergaan. “Iedereen zei dat ik zo mager was na mijn bevalling, maar vanbinnen had ik te maken met PTSS”, aldus Christine. “Ze maakten grappen over het feit dat ik te laat kwam in de show, maar dat kwam omdat ik paniekaanvallen had en me zorgen maakte over mijn zwangerschap. De meisjes werden tegen mij opgezet. Het was echt heel moeilijk.”

Bovendien, zegt Christine, laten ze het in de show overkomen alsof ze nergens moeite mee heeft gehad. Alsof haar zwangerschap als vanzelf verliep. “Mijn proces was op geen enkele manier gemakkelijk terwijl ze het op tv lieten lijken alsof dat wel zo was. In het echte leven had ik het moeilijk.”

‘SOS Piet’ komt terug met een gloednieuw seizoen!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:25- Foto:

DPG Media

Wie opgroeide begin jaren 2000 herinnert zich vast nog wel de kookavonturen van Piet Huysentruyt in het populaire VTM-programma ‘SOS Piet’. En daar komt nu een gloednieuw seizoen van!

Het succesvolle kookprogramma liep zo’n 9 jaar en 18 seizoen lang. En nu - na een jarenlange stilte - komt er een gloednieuw seizoen naar aanleiding van de 60ste verjaardag van de tv-kok. Het programma zou daarom in een gloednieuw jasje gestoken worden.

“Ik word straks zestig jaar en wil nog één keer écht knallen. Eerlijk is eerlijk, VTM is mijn zender. Ik ben groot geworden door en met VTM. De huidige programmabazen zagen dat tv-geschenk voor mij wel zitten. En zo zit ik hier nu klaar om weer in gang te schieten”, klinkt het bij Piet aan Het Laatste Nieuws.

Het allerlaatste seizoen van ‘SOS Piet’ zal dit najaar te zien zijn bij VTM!

‘Nonkels’ krijgt een tweede seizoen!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:14

Hoewd niefs voor de fans van de Vlaamse serie ‘Nonkels’, want er werd zopas bevestigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is!

Het eerste seizoen was een overdonderend succes, met indrukwekkende kijkcijfers tussen de 300.000 en 400.000 op tv (Play4). Via Streamz kan je ‘m ook streamen en daar staat die in de top drie van de meest opgevraagde reeksen. Logisch dus dat er een vervolg komt op de fratsen van de familie Persyn.

‘Nonkels’ zoomt in op het leven van drie West-Vlaamse broers van middelbare leeftijd en hun familie. Wanneer er plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat, wordt hun leven overhoop gegooid.

Wanneer het tweede seizoen dan net te zien/streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Ontdek meer