Nieuw seizoen 'Big Brother' wordt anders dan het vorige

Karen Luiken-12 december 2021 om 09:35

Het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ gaat bijna van start. Vanaf 3 januari zien we hoe een nieuwe groep mensen in een villa wordt gezet om daar wekenlang met elkaar te moeten samenwonen. Hoewel de basis van het programma hetzelfde blijft, kunnen we volgens Peter Van de Veire veel nieuwe dingen verwachten. Dat vertelt hij in een gesprek met Showbizz24.

“Het wordt alweer anders en daar gaat iedereen binnenkort meer over vernemen”, aldus Peter. “Je steekt mensen in een huis en laat die dingen doen en dan zie je hun reacties. Ik vind dat geweldig.”

Wie die mensen gaan zijn, is nog niet bekend. Maar Peter vertelt wel dat er heel veel mensen waren die interesse hadden in een plekje in het huis. “Ik mag er eigenlijk nog niets over zeggen, maar het aantal inzendingen heeft alle verwachtingen overtroffen. Zoveel mensen die willen deelnemen, dat blijft mij verbazen.”

Ketnet krijgt nieuwe fictiereeks: 'Kids on the Block'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 06:29

Ketnet start deze zomer met de opnames van ‘Kids on the Block’. In de nieuwe fictiereeks worden de avonturen van een groep kinderen in een cité in Limburg gevolgd.

Van een talentenjacht over verliefdheid tot een handel in diepgevroren pizza’s: het komt allemaal voorbij in ‘Kids on the Block’.

De reeks wordt geregisseerd door Sarah Kasmi, die de focus legt op inspirerende verhalen waarin uiteenlopende kinderen elkaar kruisen, kleine drama’s en eerste liefdes delen. Het eindresultaat is vanaf 2023 op Ketnet te zien.

Andere projecten waar de zender deze zomer aan werkt, zijn nieuwe afleveringen van ‘3Hz’, ‘Meisjes’, ‘GameKeepers’ en ‘Samson & Marie IJsjestijd’. Het derde seizoen van ‘3Hz’ verschijnt eind 2023, de overige reeksen komen dit najaar al naar Ketnet.

Deze ploegen staan in de finale van 'De Campus Cup'

Karen Luiken-30 juni 2022 om 06:09

Het is zover. Na de spannende halve finales van ‘De Campus Cup’ zijn de finalisten bekend. Vanavond neemt Toegepaste Taalkunde van de VUB het op tegen Geneeskunde van de KU Leuven.

In welke opleiding zitten dit jaar de slimste studenten? Dat moet nog blijken, maar één ding staat al vast: het wordt een primeur. Beide universiteiten hebben namelijk nog nooit een trofee gewonnen. Voor de VUB is het zelfs de eerste finaleplaats.

Geneeskunde van de KU Leuven versloeg eerder al de richting Toegepaste Taalkunde van de KU Leuven, maar kunnen ze het ook winnen van de taalkundigen uit Brussel? De finale van het vierde seizoen van ‘De Campus Cup’ is vanavond om 22.05 uur te zien op Eén.

Ontdek meer