Nieuw seizoen 'Big Brother' wordt anders dan het vorige

Karen Luiken-12 december 2021 om 09:35

Het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ gaat bijna van start. Vanaf 3 januari zien we hoe een nieuwe groep mensen in een villa wordt gezet om daar wekenlang met elkaar te moeten samenwonen. Hoewel de basis van het programma hetzelfde blijft, kunnen we volgens Peter Van de Veire veel nieuwe dingen verwachten. Dat vertelt hij in een gesprek met Showbizz24.

“Het wordt alweer anders en daar gaat iedereen binnenkort meer over vernemen”, aldus Peter. “Je steekt mensen in een huis en laat die dingen doen en dan zie je hun reacties. Ik vind dat geweldig.”

Wie die mensen gaan zijn, is nog niet bekend. Maar Peter vertelt wel dat er heel veel mensen waren die interesse hadden in een plekje in het huis. “Ik mag er eigenlijk nog niets over zeggen, maar het aantal inzendingen heeft alle verwachtingen overtroffen. Zoveel mensen die willen deelnemen, dat blijft mij verbazen.”

Ook tijdelijke rem op Nederlandse 'The Voice Kids'

Karen Luiken-18 januari 2022 om 07:28

Net als ‘The Voice of Holland’ worden ook de Nederlandse versies van ‘The Voice Kids’ en ‘The Voice Senior’ tijdelijk niet uitgezonden. Dat besluit is gevallen na alle ophef die is ontstaan rondom het programma.

‘The Voice of Holland’ ligt sinds afgelopen weekend flink onder vuur wegens berichten over seksueel grensoverschrijdend gedrag. Jeroen Rietbergen, de bandleider van de show, bekent contact van seksuele aard te hebben gehad en is opgestapt. Zijn vriendin Linda de Mol heeft haar relatie met hem verbroken.

Verder wordt ook Ali B beschuldigd; er is aangifte tegen hem gedaan, maar de rapper ontkent. Zangeres Anouk is na het horen van alle aantijgingen per direct gestopt als coach van het programma.

Ali B zou eigenlijk ook te zien zijn als coach in ‘The Voice Kids’. Een nieuw seizoen daarvan zou in het voorjaar van 2022 op de buis verschijnen. ‘The Voice Senior’ stond gepland voor het najaar.

'Big Brother'-ster Vera in twijfel over prille relatie met Dimitri

Karen Luiken-17 januari 2022 om 17:30

Vera heeft twijfels over de prille romance die ze momenteel beleeft met haar mede ‘Big Brother’-kandidaat Dimitri. De twee brachten de nacht door in hetzelfde bed, maar daar heeft Vera nu spijt van. Ze is bang dat Dimitri het niet serieus neemt en huilt uit bij Grace. “Ik wil niet overkomen als slet.” Een preview!

Ontdek meer