Ketnet lost eerste beelden van nieuw seizoen #LikeMe

Karen Luiken-12 december 2021 om 09:20

Het aftellen naar een nieuw seizoen van ‘#LikeMe’ is begonnen. Over precies een maand, op woensdag 12 januari, gaat de langverwachte derde reeks van start. Ketnet lost vandaag de eerste beelden.

In het vervolg worden kijkers weer verrast met nieuwe covers van Nederlandse klassiekers die generaties verbinden en een brug slaan tussen de muziek van vroeger en nu. De nummers worden gezongen door de cast, die dit keer wordt uitgebreid met een aantal nieuwe talenten. Lotte De Clerck van ‘Junior Eurosong’ en ‘The Voice van Vlaanderen’ zal in de reeks te zien zijn, net zoals Emanoel Nascimento Borges van ‘Panna’, ‘Familie’-gezicht Aaron Blommaert, Frank Focketyn van ‘Het Eiland’ en Saar-Niragire De Groot van ‘Leef’.

Om het wachten op het derde seizoen een beetje draaglijker te maken, trakteren Ketnet en Eén hun kijkers op nieuwjaarsdag op de uitzending van ‘#LikeMe in Concert’. De show zal om 18.10 uur te zien zijn op Eén en VRT NU. Op 9 januari wordt het concert uitgezonden op Ketnet. Drie dagen daarna is het dan (eindelijk) tijd voor de eerste aflevering van ‘#LikeMe’.

Deze ploegen staan in de finale van 'De Campus Cup'

Karen Luiken-30 juni 2022 om 06:09

Het is zover. Na de spannende halve finales van ‘De Campus Cup’ zijn de finalisten bekend. Vanavond neemt Toegepaste Taalkunde van de VUB het op tegen Geneeskunde van de KU Leuven.

In welke opleiding zitten dit jaar de slimste studenten? Dat moet nog blijken, maar één ding staat al vast: het wordt een primeur. Beide universiteiten hebben namelijk nog nooit een trofee gewonnen. Voor de VUB is het zelfs de eerste finaleplaats.

Geneeskunde van de KU Leuven versloeg eerder al de richting Toegepaste Taalkunde van de KU Leuven, maar kunnen ze het ook winnen van de taalkundigen uit Brussel? De finale van het vierde seizoen van ‘De Campus Cup’ is vanavond om 22.05 uur te zien op Eén.

‘SOS Piet’ komt terug met een gloednieuw seizoen!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:25- Foto:

DPG Media

Wie opgroeide begin jaren 2000 herinnert zich vast nog wel de kookavonturen van Piet Huysentruyt in het populaire VTM-programma ‘SOS Piet’. En daar komt nu een gloednieuw seizoen van!

Het succesvolle kookprogramma liep zo’n 9 jaar en 18 seizoen lang. En nu - na een jarenlange stilte - komt er een gloednieuw seizoen naar aanleiding van de 60ste verjaardag van de tv-kok. Het programma zou daarom in een gloednieuw jasje gestoken worden.

“Ik word straks zestig jaar en wil nog één keer écht knallen. Eerlijk is eerlijk, VTM is mijn zender. Ik ben groot geworden door en met VTM. De huidige programmabazen zagen dat tv-geschenk voor mij wel zitten. En zo zit ik hier nu klaar om weer in gang te schieten”, klinkt het bij Piet aan Het Laatste Nieuws.

Het allerlaatste seizoen van ‘SOS Piet’ zal dit najaar te zien zijn bij VTM!

Ontdek meer