Ketnet lost eerste beelden van nieuw seizoen #LikeMe

Karen Luiken-12 december 2021 om 09:20

Het aftellen naar een nieuw seizoen van ‘#LikeMe’ is begonnen. Over precies een maand, op woensdag 12 januari, gaat de langverwachte derde reeks van start. Ketnet lost vandaag de eerste beelden.

In het vervolg worden kijkers weer verrast met nieuwe covers van Nederlandse klassiekers die generaties verbinden en een brug slaan tussen de muziek van vroeger en nu. De nummers worden gezongen door de cast, die dit keer wordt uitgebreid met een aantal nieuwe talenten. Lotte De Clerck van ‘Junior Eurosong’ en ‘The Voice van Vlaanderen’ zal in de reeks te zien zijn, net zoals Emanoel Nascimento Borges van ‘Panna’, ‘Familie’-gezicht Aaron Blommaert, Frank Focketyn van ‘Het Eiland’ en Saar-Niragire De Groot van ‘Leef’.

Om het wachten op het derde seizoen een beetje draaglijker te maken, trakteren Ketnet en Eén hun kijkers op nieuwjaarsdag op de uitzending van ‘#LikeMe in Concert’. De show zal om 18.10 uur te zien zijn op Eén en VRT NU. Op 9 januari wordt het concert uitgezonden op Ketnet. Drie dagen daarna is het dan (eindelijk) tijd voor de eerste aflevering van ‘#LikeMe’.

Ook tijdelijke rem op Nederlandse 'The Voice Kids'

Karen Luiken-18 januari 2022 om 07:28

Net als ‘The Voice of Holland’ worden ook de Nederlandse versies van ‘The Voice Kids’ en ‘The Voice Senior’ tijdelijk niet uitgezonden. Dat besluit is gevallen na alle ophef die is ontstaan rondom het programma.

‘The Voice of Holland’ ligt sinds afgelopen weekend flink onder vuur wegens berichten over seksueel grensoverschrijdend gedrag. Jeroen Rietbergen, de bandleider van de show, bekent contact van seksuele aard te hebben gehad en is opgestapt. Zijn vriendin Linda de Mol heeft haar relatie met hem verbroken.

Verder wordt ook Ali B beschuldigd; er is aangifte tegen hem gedaan, maar de rapper ontkent. Zangeres Anouk is na het horen van alle aantijgingen per direct gestopt als coach van het programma.

Ali B zou eigenlijk ook te zien zijn als coach in ‘The Voice Kids’. Een nieuw seizoen daarvan zou in het voorjaar van 2022 op de buis verschijnen. ‘The Voice Senior’ stond gepland voor het najaar.

'Big Brother'-ster Vera in twijfel over prille relatie met Dimitri

Karen Luiken-17 januari 2022 om 17:30

Vera heeft twijfels over de prille romance die ze momenteel beleeft met haar mede ‘Big Brother’-kandidaat Dimitri. De twee brachten de nacht door in hetzelfde bed, maar daar heeft Vera nu spijt van. Ze is bang dat Dimitri het niet serieus neemt en huilt uit bij Grace. “Ik wil niet overkomen als slet.” Een preview!

Ontdek meer