'The Voice Vlaanderen' krijgt er twee verrassende nieuwe coaches bij

Karen Luiken-10 december 2021 om 07:58

Het komende seizoen van ‘The Voice Vlaanderen’ krijgt er twee gloednieuwe coaches bij. Koen Wauters en Natalia worden op de inmiddels befaamde rode stoelen vergezeld door Mathieu Terryn en Jan Paternoster.

Mathieu Terryn kunnen we natuurlijk allemaal kennen van Bazart. Hij scoorde hit na hit met aanstekelijke meezingers als ‘Goud’, ‘Denk Maar Niet Aan Morgen’, ‘Onderweg’ en ‘Anders’.

“Ik heb ontzettend veel goesting om aan dit avontuur vol emotie te beginnen”, zegt de artiest. “Het lijkt me de max om de evolutie van de kandidaten van dichtbij mee te maken. Ik ben op zoek naar een stem die mij weet te raken en beroeren. De meest spannende fase vind ik de Blind Auditions. Als kijker zie je er meteen een gezicht bij, maar dat zal voor mij nu dus niet het geval zijn. Ik hoop maar dat ik niemand ga laten schieten waar ik achteraf misschien spijt van ga hebben.”

Jan Paternoster is bekend van Black Box Revelation en stond in het verleden al op tal van podia in binnen- en buitenland. Zijn band maakte hits als ‘I Think I Like You’, ‘Never Alone, Always Together’ en ‘Gloria’.

“Je merkt meteen welke mensen leven voor muziek. Als ik een toffe, zotte stem hoor waar ik instant verliefd op word en waarvan ik denk ‘I Think I Like You’, dan draai ik”, voorspelt Jan. “Het spannende is wel dat je dan nog niet zeker bent of die persoon sowieso in jouw kamp terechtkomt. Dat wedstrijdgegeven maakt het extra spannend. Je hoeft niet altijd te kiezen voor de sterke kandidaten, ook de underdogs kunnen verrassend uit de hoek komen.”

De opnames van ‘The Voice van Vlaanderen’ gaan dit voorjaar van start.

'Big Brother'-ster Vera in twijfel over prille relatie met Dimitri

Karen Luiken-17 januari 2022 om 17:30

Vera heeft twijfels over de prille romance die ze momenteel beleeft met haar mede ‘Big Brother’-kandidaat Dimitri. De twee brachten de nacht door in hetzelfde bed, maar daar heeft Vera nu spijt van. Ze is bang dat Dimitri het niet serieus neemt en huilt uit bij Grace. “Ik wil niet overkomen als slet.” Een preview!

Zien: Jonatan trots op tango met zijn papa

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 21:02

De 21-jarige TikTokker Jonatan Medart trok afgelopen zaterdag zijn stoutste dansschoentjes aan want hij en Bjork dansten de tango. Maar aangezien het de 'Family & Friend'-aflevering was van 'Dancing With The Stars', haalde Medart er voor de gelegenheid zijn vader bij. En die lijkt als twee druppels water op zijn zoon.

Op instagram postte Jonatan zopas een bericht waarin hij zegt trots te zijn op zijn vader: "WAUW! 🤩 WAT BEN IK TROTS OP MIJN PAPA 😘❤️ HIJ IS TOCH ZO EEN LIEVERD 🥰 Op naar de volgende @bjorkgunnarsdottir 😈" staat er te lezen in de caption.

Check de volledige dans onder het instagrambericht:

Ontdek meer