'Friends'-reünie viel Jennifer Aniston zwaar

Karen Luiken-09 december 2021 om 06:57

De reünie die de ‘Friends’-cast een paar maanden geleden hield, viel Jennifer Aniston zwaar. Zwaarder dan ze had verwacht. In een interview met The Hollywood Reporter vertelt ze dat ze de set tijdens de opnames meerdere keren moest verlaten omdat ze het moeilijk had.

“Tijdreizen is moeilijk”, zegt Jennifer over de hereniging met haar ‘Friends’-collega’s. “Ik denk dat we naïef zijn geweest in de gedachte hoe leuk het zou worden. Toen ik daar kwam bedacht ik me hoe ik me voelde de laatste keer dat ik daar stond.”

De actrice zegt dat het gevoel haar overviel. De ene na de andere herinnering aan vroeger kwam naar boven. “Het was alsof mijn verleden zei: ‘Herinner je me nog? Weet je nog hoe klote het was? Het was allemaal erg schokkend.”

Wat het nog moeilijker maakte, waren de vele camera’s om haar heen. “Ik moest op bepaalde momenten de set verlaten. Ik heb geen idee hoe ze de show zo in elkaar hebben kunnen knippen.”

‘Nonkels’ krijgt een tweede seizoen!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:14

Hoewd niefs voor de fans van de Vlaamse serie ‘Nonkels’, want er werd zopas bevestigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is!

Het eerste seizoen was een overdonderend succes, met indrukwekkende kijkcijfers tussen de 300.000 en 400.000 op tv (Play4). Via Streamz kan je ‘m ook streamen en daar staat die in de top drie van de meest opgevraagde reeksen. Logisch dus dat er een vervolg komt op de fratsen van de familie Persyn.

‘Nonkels’ zoomt in op het leven van drie West-Vlaamse broers van middelbare leeftijd en hun familie. Wanneer er plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat, wordt hun leven overhoop gegooid.

Wanneer het tweede seizoen dan net te zien/streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Doen: de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen in Plopsaland!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 20:50

Fan van Vlaanderens meest bekende voetbalploeg F.C. De Kampioenen? Noteer dan 8 tot en met 11 juli met stip aan in je agenda want dan vinden de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen plaats in de Plopsaparken!

"Kampioen zijn is plezant ⚽! Tijdens de F.C. De Kampioenen Fandagen ontmoet je jouw favoriete Kampioenen in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt én Plopsa Station Antwerp! Hou je gsm zeker bij de hand voor die ene unieke foto! Dat wordt een mooi plaatje, mijn gedacht!", klinkt het bij de aankondiging op sociale media.

Tussen 8 en 11 juli maken de pottenstampers van 'F.C. De Kampioenen' dus de Plopsaparken in Vlaanderen onveilig! Ontdek het hele programma (en de ticketverkoop) via de website van Plopsa!

Bekijk de aankondiging van Carmen en Pol hieronder:

Ontdek meer