'Familie' verwelkomt nieuw personage Samira

Karen Luiken-07 december 2021 om 16:25

De ‘Familie’-cast krijgt er een nieuw lid bij. Kijkers maken donderdag kennis met Samira, een dame wiens rol gespeeld wordt door actrice Belinda Voorspoels.

Samira is een alleenstaande moeder van drie kinderen en heeft soms moeite met het aan elkaar knopen van de eindjes. Ze werkt hard om haar kroost een goede toekomst te kunnen bieden. Je zou haar kunnen omschrijven als creatief, oprecht, warm en innemend. Iemand met een groot rechtvaardigheidsgevoel met veel humor en een positieve kijk op het leven. Maar Samira is ook een vrouw die een verleden met zich meedraagt.

Het nieuwe personage maakt donderdag haar intrede in de reeks. We krijgen te zien hoe Samira als begeleidster in het dagcentrum werkt waar Emiel verblijft en wordt dan ook door hem in ‘Familie geïntroduceerd. Emiel broedt op een snood plannetje: hij ziet in Samira de ideale match voor zijn beste vriend Benny. Maar is dat ook zo?

“Roel Vanderstukken is mijn peter op de set”, zegt actrice Belinda over het personage Benny. “Het klikt goed tussen ons, maar of er ook een klik zal zijn tussen personages Benny en Samira, dat is een andere vraag. Ze zijn beiden warm, goedlachs en hebben het hart op de juiste plaats, maar zowel Benny als Samira draagt toch al wat bagage met zich mee... Ook personage Emiel, vertolkt door Jelle Palmaerts, heeft op korte tijd mijn hart veroverd. We hebben samen al wat scènes gedraaid en die verliepen allemaal met heel wat gelach. Jelle is echt een schatje!”

Ook tijdelijke rem op Nederlandse 'The Voice Kids'

Karen Luiken-18 januari 2022 om 07:28

Net als ‘The Voice of Holland’ worden ook de Nederlandse versies van ‘The Voice Kids’ en ‘The Voice Senior’ tijdelijk niet uitgezonden. Dat besluit is gevallen na alle ophef die is ontstaan rondom het programma.

‘The Voice of Holland’ ligt sinds afgelopen weekend flink onder vuur wegens berichten over seksueel grensoverschrijdend gedrag. Jeroen Rietbergen, de bandleider van de show, bekent contact van seksuele aard te hebben gehad en is opgestapt. Zijn vriendin Linda de Mol heeft haar relatie met hem verbroken.

Verder wordt ook Ali B beschuldigd; er is aangifte tegen hem gedaan, maar de rapper ontkent. Zangeres Anouk is na het horen van alle aantijgingen per direct gestopt als coach van het programma.

Ali B zou eigenlijk ook te zien zijn als coach in ‘The Voice Kids’. Een nieuw seizoen daarvan zou in het voorjaar van 2022 op de buis verschijnen. ‘The Voice Senior’ stond gepland voor het najaar.

'Big Brother'-ster Vera in twijfel over prille relatie met Dimitri

Karen Luiken-17 januari 2022 om 17:30

Vera heeft twijfels over de prille romance die ze momenteel beleeft met haar mede ‘Big Brother’-kandidaat Dimitri. De twee brachten de nacht door in hetzelfde bed, maar daar heeft Vera nu spijt van. Ze is bang dat Dimitri het niet serieus neemt en huilt uit bij Grace. “Ik wil niet overkomen als slet.” Een preview!

Ontdek meer