Temptations Julia wil meedoen aan déze realityshow

Karen Luiken-06 december 2021 om 06:11

Het wereldje dat draait om realitytelevisie is Julia Akkerman blijkbaar goed bevallen. De blondine die onlangs al deelnam aan ‘Temptation Island’, zegt dat er nóg een show is waar ze graag aan mee zou willen doen.

Wie denkt dat Julia haar portie met haar deelname aan ‘Temptation Island’ wel heeft gehad, heeft het goed mis. De ex van Wouter reageert via Instagram op een aantal vragen van fans en vertelt daarbij ook aan welke realityshow ze graag mee zou willen doen. “Are You The One lijkt mij super leuk. Ben benieuwd of je match op papier ook echt kan leiden tot echte liefde”, aldus Julia.

Technisch gezien zou het kunnen. ‘Are You The One’ is er tegenwoordig namelijk ook in een Nederlandstalige versie en bovendien is Julia hartstikke single. De relatie met Wouter is na ‘Temptation Island’ stukgelopen. Wel zijn de twee nog bevriend en runnen ze een bedrijf samen.

‘Nonkels’ krijgt een tweede seizoen!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:14

Hoewd niefs voor de fans van de Vlaamse serie ‘Nonkels’, want er werd zopas bevestigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is!

Het eerste seizoen was een overdonderend succes, met indrukwekkende kijkcijfers tussen de 300.000 en 400.000 op tv (Play4). Via Streamz kan je ‘m ook streamen en daar staat die in de top drie van de meest opgevraagde reeksen. Logisch dus dat er een vervolg komt op de fratsen van de familie Persyn.

‘Nonkels’ zoomt in op het leven van drie West-Vlaamse broers van middelbare leeftijd en hun familie. Wanneer er plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat, wordt hun leven overhoop gegooid.

Wanneer het tweede seizoen dan net te zien/streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Doen: de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen in Plopsaland!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 20:50

Fan van Vlaanderens meest bekende voetbalploeg F.C. De Kampioenen? Noteer dan 8 tot en met 11 juli met stip aan in je agenda want dan vinden de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen plaats in de Plopsaparken!

"Kampioen zijn is plezant ⚽! Tijdens de F.C. De Kampioenen Fandagen ontmoet je jouw favoriete Kampioenen in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt én Plopsa Station Antwerp! Hou je gsm zeker bij de hand voor die ene unieke foto! Dat wordt een mooi plaatje, mijn gedacht!", klinkt het bij de aankondiging op sociale media.

Tussen 8 en 11 juli maken de pottenstampers van 'F.C. De Kampioenen' dus de Plopsaparken in Vlaanderen onveilig! Ontdek het hele programma (en de ticketverkoop) via de website van Plopsa!

Bekijk de aankondiging van Carmen en Pol hieronder:

Ontdek meer