Nieuw seizoen 'Temptation Island' verschijnt volgende maand al

Karen Luiken-30 juli 2021 om 06:25

‘Temptation Island: Love or Leave’ keert terug. En snel ook. Een nieuw seizoen waarin stelletjes en singles flink op de proef worden gesteld tijdens de ultieme relatietest, verschijnt volgende maand al op Videoland. Hopelijk volgt SBS, de zender die de show in ons landje uitzendt, niet veel later.

Het tweede seizoen van ‘Love or Leave’ ziet er een tikkeltje anders uit dan de normale seizoenen van ‘Temptation Island’. Waar koppels voorheen vooral hard hun best moeten doen om de verleiding van een aantal prachtige vrijgezellen te weerstaan, is het nu juist de bedoeling dat ze alle temptation aan gaan. Want is de relatie waar ze in zitten wel wat ze zoeken?

Er doen dit jaar 4 verschillende koppels en 24 vrijgezellen mee. De presentatie is in handen van Viktor Verhulst en Monica Geuze.

Zien: nieuwe beelden van tweede seizoen ‘Bridgerton’

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 10:23

Vanaf 25 maart kan je via Netflix genieten van het langverwachte tweede seizoen van de successerie ‘Bridgerton’. En hoewel er nog geen échte trailer verschenen is, heeft Netflix wél al enkele nieuwe beelden gedropt via sociale media!

“My oh my... Kan iemand aan Lady Whistledown vragen of we meer voorproefjes van Bridgerton seizoen 2 mogen? Pretty please?” klinkt het bij de post van Netflix Nederland & België.

Het tweede seizoen zal vanaf 25 maart te streamen zijn via Netflix.

Check de gloednieuwe beelden hier:

Vervolg op ‘Chicken Run' in de maak

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:47

Netflix heeft eind deze week aangekondigd dat ze samen met productiehuis Aardman werken aan een vervolg op de meest succesvolle stop-motion-film aller tijden, ‘Chicken Run’. De eerste film is na 22 jaar nog steeds een énorm succes en is zelfs uitgegroeid tot een ware stop-motion-klassieker. Vanaf 2023 zal de film al te streamen zijn via Netflix. En méér zelfs: ook de cast werd al bekendgemaakt!

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’ zal de gekende personages bevatten, maar praktisch de hele stemmencast werd vervangen. Mel Gibson, die in het origineel de rol van haantje Rocky vertolkte, zal bijvoorbeeld vervangen worden door de jongere acteur Zachary Levi (bekend van ‘Shazam!’). Julia Sawalha, die hoofdrolpersonage Ginger speelde, moet onderdoen voor de jongere actrice Thandie Newton. Dat maakte Het Laatste Nieuws bekend.

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’, vanaf 2023 te streamen via Netflix!

Ontdek meer