Nieuw seizoen 'Temptation Island' verschijnt volgende maand al

Karen Luiken-30 juli 2021 om 06:25

‘Temptation Island: Love or Leave’ keert terug. En snel ook. Een nieuw seizoen waarin stelletjes en singles flink op de proef worden gesteld tijdens de ultieme relatietest, verschijnt volgende maand al op Videoland. Hopelijk volgt SBS, de zender die de show in ons landje uitzendt, niet veel later.

Het tweede seizoen van ‘Love or Leave’ ziet er een tikkeltje anders uit dan de normale seizoenen van ‘Temptation Island’. Waar koppels voorheen vooral hard hun best moeten doen om de verleiding van een aantal prachtige vrijgezellen te weerstaan, is het nu juist de bedoeling dat ze alle temptation aan gaan. Want is de relatie waar ze in zitten wel wat ze zoeken?

Er doen dit jaar 4 verschillende koppels en 24 vrijgezellen mee. De presentatie is in handen van Viktor Verhulst en Monica Geuze.

'Bridgerton'-actrice verklapt details over tweede seizoen

Karen Luiken-20 september 2021 om 07:24

Het wachten op het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’ is killing. Het duurt lang, het is niet bekend wanneer het zal verschijnen en ook andere grote details ontbreken nog. We weten inmiddels dat Anthony dit keer centraal staat in het verhaal, maar wat gaat er verder gebeuren? Actrice Nicola Coughlan geeft een klein tipje van de sluier.

Waar het eerste seizoen vooral om Daphne en Simon draaide, is het in het tweede seizoen Anthony die in de kijker wordt gezet. We volgen hem terwijl hij op reis gaat om een geschikte vrouw te vinden. Maar dingen veranderen wanneer hij Kate ontmoet.

Het zal je niet verbazen dat we meer te weten krijgen over Anthony, maar ook Penelope aka Lady Whistledown zullen we beter leren kennen. Dat zegt Nicola Coughlan, de actrice die haar speelt, in een gesprek met ET Online. “Het wordt een stuk pittiger. Je gaat meer kanten van haar zien. We ontdekken aan het einde van het eerste seizoen dat ze Lady Whistledown is, maar daar bleef het toen ook bij. In het tweede seizoen gaan we verder. Je gaat haar beter ontdekken. Ze is een brutale meid.”

Temptation-mannen volledig van de kaart na eerste kampvuurbeelden

Karen Luiken-18 september 2021 om 04:00

De eerste beelden van hun liefjes kwamen keihard aan bij de dames, maar ook het kampvuur van de heren slaat in als een bom. Vooral bij Bert. Hij is volledig de kluts kwijt als hij ziet hoe ‘zijn’ Delphine zich in de andere villa gedraagt. Zijn compagnon Wout probeert hem nog moed in te praten, maar of dat lukt? Je ziet het terug in onderstaand fragment.

Ontdek meer