Nieuwe reeks ‘K3, een nieuw begin’ vandaag van start

Karen Luiken-04 december 2021 om 09:37

Goed nieuws voor wie geen genoeg kan krijgen van K3. Een week nadat duidelijk werd dat Julia degene is die de plek van Klaasje opvult en daarmee de groep weer compleet maakt, is de gloednieuwe formatie alweer te zien in een ander televisieprogramma. ‘K3, een nieuw begin’ gaat vanavond van start bij VTM.

In de reeks krijgen kijkers in drie afleveringen te zien hoe Julia haar eerste uren en dagen als nieuw K3’tje beleeft. Van voorbereidingen op de release van de nieuwe single ‘Waterval’ en het nieuwe K3-album tot opnames van videoclips en repetities. We gaan het allemaal zien.

Vanavond gaat de reeks van start met een aflevering waarin de kijker wordt meegenomen achter de schermen tijdens de generale repetitie van de grote finale, de emotionele ontlading wanneer Julia wint en de vele interviews die volgen op het grote nieuws.

Over de dag van de finale zegt Julia: “Ik kwam in de studio aan met een schorre stem en slaapgebrek en ik vroeg me meteen af hoe dit ging goed komen, want mijn lichaam liet me in de steek. Maar ik besloot om gewoon te genieten van elk moment, het was misschien mijn laatste keer!”

‘K3, een nieuw begin’ start vanavond om 19.55 uur bij VTM.

Ook tijdelijke rem op Nederlandse 'The Voice Kids'

Karen Luiken-18 januari 2022 om 07:28

Net als ‘The Voice of Holland’ worden ook de Nederlandse versies van ‘The Voice Kids’ en ‘The Voice Senior’ tijdelijk niet uitgezonden. Dat besluit is gevallen na alle ophef die is ontstaan rondom het programma.

‘The Voice of Holland’ ligt sinds afgelopen weekend flink onder vuur wegens berichten over seksueel grensoverschrijdend gedrag. Jeroen Rietbergen, de bandleider van de show, bekent contact van seksuele aard te hebben gehad en is opgestapt. Zijn vriendin Linda de Mol heeft haar relatie met hem verbroken.

Verder wordt ook Ali B beschuldigd; er is aangifte tegen hem gedaan, maar de rapper ontkent. Zangeres Anouk is na het horen van alle aantijgingen per direct gestopt als coach van het programma.

Ali B zou eigenlijk ook te zien zijn als coach in ‘The Voice Kids’. Een nieuw seizoen daarvan zou in het voorjaar van 2022 op de buis verschijnen. ‘The Voice Senior’ stond gepland voor het najaar.

'Big Brother'-ster Vera in twijfel over prille relatie met Dimitri

Karen Luiken-17 januari 2022 om 17:30

Vera heeft twijfels over de prille romance die ze momenteel beleeft met haar mede ‘Big Brother’-kandidaat Dimitri. De twee brachten de nacht door in hetzelfde bed, maar daar heeft Vera nu spijt van. Ze is bang dat Dimitri het niet serieus neemt en huilt uit bij Grace. “Ik wil niet overkomen als slet.” Een preview!

Ontdek meer