Nieuwe reeks ‘K3, een nieuw begin’ vandaag van start

Karen Luiken-04 december 2021 om 09:37

Goed nieuws voor wie geen genoeg kan krijgen van K3. Een week nadat duidelijk werd dat Julia degene is die de plek van Klaasje opvult en daarmee de groep weer compleet maakt, is de gloednieuwe formatie alweer te zien in een ander televisieprogramma. ‘K3, een nieuw begin’ gaat vanavond van start bij VTM.

In de reeks krijgen kijkers in drie afleveringen te zien hoe Julia haar eerste uren en dagen als nieuw K3’tje beleeft. Van voorbereidingen op de release van de nieuwe single ‘Waterval’ en het nieuwe K3-album tot opnames van videoclips en repetities. We gaan het allemaal zien.

Vanavond gaat de reeks van start met een aflevering waarin de kijker wordt meegenomen achter de schermen tijdens de generale repetitie van de grote finale, de emotionele ontlading wanneer Julia wint en de vele interviews die volgen op het grote nieuws.

Over de dag van de finale zegt Julia: “Ik kwam in de studio aan met een schorre stem en slaapgebrek en ik vroeg me meteen af hoe dit ging goed komen, want mijn lichaam liet me in de steek. Maar ik besloot om gewoon te genieten van elk moment, het was misschien mijn laatste keer!”

‘K3, een nieuw begin’ start vanavond om 19.55 uur bij VTM.

Twee nieuwe jagers in volgend seizoen 'Het Jachtseizoen'

Karen Luiken-04 juni 2023 om 10:05

‘Het Jachtseizoen’ krijgt een tweede seizoen mét nieuwe jagers. Naast Laura Tesoro doen dit keer ook Nora Gharib en Julie Van den Steen mee aan het zenuwslopende kat-en-muisspel.

In het nieuwe seizoen ontsnappen er opnieuw acht bekende duo’s uit hun cel. Hun doel? Vier uur lang uit de handen blijven van Laura, Nora en Julie. Ze mogen slechts één hulpmiddel op voorhand regelen, verder krijgen ze niets. Geen gsm, geen geld en ook geen medelijden. Ze mogen niet langer dan twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten, kunnen enkel in openbare gebouwen schuilen en hun feloranje overalls moeten ze ten allen tijde aanhouden. Een stevige portie geluk, een serieuze dosis creativiteit en alle hulp van toevallige voorbijgangers zijn dus meer dan welkom.

“Vorig seizoen slaagden we erin heel wat boeven te vangen, dus ik ben benieuwd wie we dit jaar in de boeien kunnen slaan”, zegt ervaren jagr Laura. “Ondertussen ken ik het spel, weet ik wat de valkuilen zijn en ben ik er dus meer dan ooit klaar voor! Mijn ultieme doel is vooruitdenken en de boeven een stapje voor proberen te zijn.”

De opnames van het nieuwe seizoen zijn onlangs van start gegaan. Het is nog niet bekend wanneer de afleveringen op VTM verschijnen.

Je kunt je nu inschrijven voor nieuw seizoen 'Love Island'

Karen Luiken-04 juni 2023 om 10:01

Altijd al op televisie willen komen? Ben je vrijgezel? En toevallig ook nog op zoek naar de liefde? Pak dan nu je kans. De makers van ‘Love Island’ zijn voor een nieuw seizoen op zoek naar deelnemers.

Het wordt alweer het vierde seizoen van de Vlaams-Nederlandse versie van ‘Love Island’. Dit keer worden er opnieuw twaalf singels gevolgd tijdens hun verblijf op een idyllisch eiland. Ze zijn er allemaal met hetzelfde doel: de ware liefde vinden door niet alleen elkaars hart te veroveren, maar ook dat van de kijkers thuis.

Wie zich aan wil melden, moet tussen de twintig en dertig jaar oud zijn. Voldoe jij aan die eis? Dan kun je je hier inschrijven!

Ontdek meer