Nieuwe reeks ‘K3, een nieuw begin’ vandaag van start

Karen Luiken-04 december 2021 om 09:37

Goed nieuws voor wie geen genoeg kan krijgen van K3. Een week nadat duidelijk werd dat Julia degene is die de plek van Klaasje opvult en daarmee de groep weer compleet maakt, is de gloednieuwe formatie alweer te zien in een ander televisieprogramma. ‘K3, een nieuw begin’ gaat vanavond van start bij VTM.

In de reeks krijgen kijkers in drie afleveringen te zien hoe Julia haar eerste uren en dagen als nieuw K3’tje beleeft. Van voorbereidingen op de release van de nieuwe single ‘Waterval’ en het nieuwe K3-album tot opnames van videoclips en repetities. We gaan het allemaal zien.

Vanavond gaat de reeks van start met een aflevering waarin de kijker wordt meegenomen achter de schermen tijdens de generale repetitie van de grote finale, de emotionele ontlading wanneer Julia wint en de vele interviews die volgen op het grote nieuws.

Over de dag van de finale zegt Julia: “Ik kwam in de studio aan met een schorre stem en slaapgebrek en ik vroeg me meteen af hoe dit ging goed komen, want mijn lichaam liet me in de steek. Maar ik besloot om gewoon te genieten van elk moment, het was misschien mijn laatste keer!”

‘K3, een nieuw begin’ start vanavond om 19.55 uur bij VTM.

Ketnet krijgt nieuwe fictiereeks: 'Kids on the Block'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 06:29

Ketnet start deze zomer met de opnames van ‘Kids on the Block’. In de nieuwe fictiereeks worden de avonturen van een groep kinderen in een cité in Limburg gevolgd.

Van een talentenjacht over verliefdheid tot een handel in diepgevroren pizza’s: het komt allemaal voorbij in ‘Kids on the Block’.

De reeks wordt geregisseerd door Sarah Kasmi, die de focus legt op inspirerende verhalen waarin uiteenlopende kinderen elkaar kruisen, kleine drama’s en eerste liefdes delen. Het eindresultaat is vanaf 2023 op Ketnet te zien.

Andere projecten waar de zender deze zomer aan werkt, zijn nieuwe afleveringen van ‘3Hz’, ‘Meisjes’, ‘GameKeepers’ en ‘Samson & Marie IJsjestijd’. Het derde seizoen van ‘3Hz’ verschijnt eind 2023, de overige reeksen komen dit najaar al naar Ketnet.

Deze ploegen staan in de finale van 'De Campus Cup'

Karen Luiken-30 juni 2022 om 06:09

Het is zover. Na de spannende halve finales van ‘De Campus Cup’ zijn de finalisten bekend. Vanavond neemt Toegepaste Taalkunde van de VUB het op tegen Geneeskunde van de KU Leuven.

In welke opleiding zitten dit jaar de slimste studenten? Dat moet nog blijken, maar één ding staat al vast: het wordt een primeur. Beide universiteiten hebben namelijk nog nooit een trofee gewonnen. Voor de VUB is het zelfs de eerste finaleplaats.

Geneeskunde van de KU Leuven versloeg eerder al de richting Toegepaste Taalkunde van de KU Leuven, maar kunnen ze het ook winnen van de taalkundigen uit Brussel? De finale van het vierde seizoen van ‘De Campus Cup’ is vanavond om 22.05 uur te zien op Eén.

Ontdek meer