Simon Cowell stopt met ‘The X Factor’

Dieter Blarinckx-29 juli 2021 om 15:23

De 61-jarige Simon Cowell heeft laten weten dat hij na 17 jaar zal stoppen met ‘The X Factor’. Dat programma is een waar icoon in de muziekgeschiedenis geworden nadat One Direction, Little Mix en zelfs Leona Lewis er ontdekt werden. Het programma was immens populair, maar zag de kijkcijfers seizoen na seizoen afnemen. Cowell heeft dus nu de moeilijke beslissing genomen om ermee te stoppen.

“Hij wil stoppen voor ‘The X Factor' een grote grap wordt”, klinkt het bij een anonieme bron aan de Britse pers.

Cowell krijgt wél een nieuwe muzikale spelshow op de Britse televisie, genaamd ‘Walk The Line’.

Zien: gemoederen lopen hoog op in het 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-19 januari 2022 om 16:44

Met de nominaties voor de deur is het niet altijd even gezellig in het ‘Big Brother’-huis. Zeker nu Nouchine is verkozen als Little Brother en zij de mogelijkheid heeft om iemand vrij te stellen, lopen de gemoederen hoog op. Vooral bij Amy. Zij heeft haar mening over het hele gebeuren en laat die duidelijk horen. “Vertrouw je echt niet meer.” Een preview!

Geen nieuw vervolg voor reboot 'The Hills'

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:30

MTV trekt de stekker uit ‘The Hills: New Beginnings’. The Wrap laat weten dat er geen nieuw seizoen komt van de reboot.

Er zijn in het totaal twee seizoenen van ‘New Beginnings’ gemaakt. Het eerste verscheen in 2019 en liet zien hoe de levens van Brody Jenner, Audrina Patridge, Heidi Montag, Spencer Pratt, Frankie Delgado en Jason Wahler er jaren na ‘The Hills’ uitzien. Originele castleden als Lauren Conrad en Kristin Cavallari keerden niet terug voor de reboot. Wel waren er rollen weggelegd voor Brody's ex Kaitlynn Carter en Mischa Barton.

Het tweede seizoen werd afgelopen zomer uitgezonden.

Ontdek meer