Simon Cowell stopt met ‘The X Factor’

Dieter Blarinckx-29 juli 2021 om 15:23

De 61-jarige Simon Cowell heeft laten weten dat hij na 17 jaar zal stoppen met ‘The X Factor’. Dat programma is een waar icoon in de muziekgeschiedenis geworden nadat One Direction, Little Mix en zelfs Leona Lewis er ontdekt werden. Het programma was immens populair, maar zag de kijkcijfers seizoen na seizoen afnemen. Cowell heeft dus nu de moeilijke beslissing genomen om ermee te stoppen.

“Hij wil stoppen voor ‘The X Factor' een grote grap wordt”, klinkt het bij een anonieme bron aan de Britse pers.

Cowell krijgt wél een nieuwe muzikale spelshow op de Britse televisie, genaamd ‘Walk The Line’.

'Thuis' verwelkomt drie nieuwe gezichten

Karen Luiken-17 september 2021 om 09:13

Niet een, niet twee, maar drie onbekende gezichten in ‘Thuis’. Hoewel de reeks na een zomerpauze pas net weer begonnen is, maken kijkers nu al kennis met nieuwe personages. Eerder deze week zagen we Ilias al opduiken, vanavond is het de beurt aan broer Niels en zus Silke.

Laten we bij Ilias beginnen. Hij is het rebelse neefje van Dieter dat zich regelmatig in de nesten werkt. In de aflevering van vanavond krijgen we te zien hoe hij tijdens de druivenpluk in contact komt met jobstudenten Niels en Silke.

Ilias
De rol van Ilias wordt vertolkt door Bram Spooren. “Ilias is een speelvogel die af en toe wat stoten uithaalt”, zegt de acteur. “Ik ben veel minder impulsief dan hij is, maar het verschil tussen ons maakt het net zo leuk om hem te mogen spelen. Hij rijdt er wat de kantjes van af en bedoelt het nooit kwaad, maar het resultaat is dat hij wel vaak het deksel op de neus krijgt.”  

Silke
Dan door naar Ivana Noah, verantwoordelijk voor de rol van Silke. Zij is achttien jaar uit en komt uit Antwerpen. Ze herkent zichzelf in haar personage, vertelt ze: “We zijn beiden heel ambitieus, maar ik ben niet sluw en opportunistisch. Silke durft wel eens met iemands voeten te spelen om haar zin te krijgen. Dat is toch niet wie ik ben.”  

Niels
Tot slot nog Wannes Lacroix, die we terug gaan zien als Niels. Komt hij je bekend voor? Dat kan kloppen. De acteur stond in 2019 in de finale van ‘The Voice’. Hij voelde meteen een connectie met zijn personage: “Toen ik de rolbeschrijving las, wist ik dat het iets voor mij was. Niels is misschien wat meer gereserveerd dan ik. Hij is iemand die goed wil doen voor zijn omgeving, en zijn zus tegen iedereen en alles zal beschermen.”

Krijg 1300 dollar om horrorfilms te kijken

Lore Ketels-15 september 2021 om 12:13

Alle horrorfans opgelet, FinanceBuzz kondigde aan dat ze op zoek zijn naar mensen die voor hen 13 horrorfilms willen kijken in 10 dagen. Makkelijk verdiend toch?!

Het bedrijf wilt te weten komen of films met een hoger productiebudget nu echt enger zijn dan films met een lager productiebudget. Dit testen ze door je een hartslagmeter aan te doen en te zien welke films je hartslag het meeste verhogen.

Dit is de lijst van films die je zal moeten bekijken:

1. Saw
2. Amityville Horror
3. A Quiet Place
4. A Quiet Place Part 2
5. Candyman
6. Insidious
7. The Blair Witch Project
8. Sinister
9. Get Out
10. The Purge
11. Halloween (2018)
12. Paranormal Activity
13. Annabelle

Jammer genoeg kan je enkel deelnemen als je in de Verenigde Staten woont.

(Photo by Mollie Sivaram on Unsplash)

Ontdek meer