Cara Pils staat centraal in gloednieuw receptenboek

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:18

Dat je bier kunt drinken, weet natuurlijk iedereen. Daar is het drankje immers voor gemaakt. Maar wist je dat je er ook heerlijke gerechten mee kan maken? Arts in opleiding Dorian Coppenrath heeft een compleet receptenboek samengesteld waarin één ingrediënt centraal staat: Cara Pils, het gekende huismerkbier van Colruyt Group.

In het boek ‘Koken met Cara Pils’ staan maar liefst 26 verschillende recepten, stuk voor stuk origineel en verrassend lekker. Van een ontbijtje met carabrood tot een hemelse pasta carabonara en chili con cara: mening Cara Pils liefhebber komt met dit boek aan zijn trekken.

Zoals we al zeiden is het boek verzonnen en samengesteld door Dorian Coppenrath. Dit creatieve meesterbrein opperde een paar maanden geleden bij Colruyt Group het idee over het kookboek en kreeg meteen groen licht om de boel in gang te zetten.

De jonge ondernemer heeft sindsdien uitgebreid de tijd genomen om zijn recepten te bedenken, uit te proberen en vervolgens te finetunen. “Mijn Cara soep heeft het bijvoorbeeld niet gehaald, want die was vlakaf gezegd ‘niet te fretten’. Op de andere receptjes ben ik best trots”, zegt Dorian.

“Ik ben er zeker van dat Cara liefhebbers dankzij mijn kookboek het biertje nog meer zullen appreciëren en de vrijheid krijgen om er lekker creatief mee bezig te zijn. Al geloof ik dat ik met dit boek ook non-believers over de streep kan trekken. Niets beter dan een simpele en budgetvriendelijke ‘chili con cara’, toch?”

Het kookboek, waarvan 1000 exemplaren gedrukt werden, is te bestellen via kokenmetcarapils.be en kost 14,95 euro exclusief verzendkosten.

1
2

Pringles en Crocs lanceren schoen waar je chips in kan bewaren

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 12:42

Met de nieuwe collectie van Crocs kan je aantonen dat je smaak hebt. En dat mag zeer letterlijk genomen worden, want het schoenmerk is een samenwerking aangegaan met chipsproducent Pringles. Ze brengen samen een speciale collectie op de markt, die onder andere bestaat uit boots waar je aan de zijkant je chips kunt bewaren. Handig!

De twee merken hebben de handen in elkaar geslagen om een speciale versie van de klassieke 'Crush Boot' te maken. Deze versie is anders dan normaal, met een langere kraag en extra zakken, perfect voor een klein blikje Pringles.

Naast de Crush Boot hebben Crocs en Pringles ook samengewerkt aan een chipsversie van de Classic Slide en de Classic Clog voor dit project. En ze hebben zelfs een speciale limited edition chipsmaak bedacht: 'Croc-tail Party', die naar watermeloen, chili en limoen smaakt.

De Pringles x Crocs-schoenen zijn nu verkrijgbaar, maar op is op.

Mattel en Heinz brengen 'Barbiecue'-saus op de markt

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 12:00- Foto:

Mattel

De 'barbiecore'-craze is nog steeds niet over! En Heinz springt maar al te graag mee op de hype. Samen met speelgoedgigant Mattel hebben ze de 'Heinz classic Barbiecue Sauce' gelanceerd. De knalroze saus is een vegan mayonaise met BBQ-saus erin. Er is ook bietenextract aan toegevoegd om de kenmerkende roze kleur te bereiken.

Het idee is ontstaan na de hype rond de 'Barbie'-film vorig jaar en komt net op tijd voor de 65ste verjaardag van de bekende pop. Als je de saus graag zelf wil uitproberen, moet je snel zijn. Het product is in beperkte oplage verkrijgbaar via deze site en is enkel fysiek te vinden in Spaanse en Britse winkels.

Ontdek meer