Marthe heeft corona en kan niet bij K3-finale zijn

Karen Luiken-25 november 2021 om 15:15

Marthe zal aanstaande zaterdag niet fysiek bij de grote finale van 'K2 zoekt K3' zijn. De zangeres is positief getest op corona, maar maakt het goed. Dat meldt VTM in een persbericht.

Na een wekenlange zoektocht wordt over twee dagen eindelijk duidelijk wie de vervangster van Klaasje gaat worden. Eén ding is zeker: het wordt een vrouw. Maar of ze Amy, Celester, Diede of Julia heet, wordt tijdens de allerlaatste aflevering van de wedstrijd pas duidelijk.

De vier finalisten moeten zich nog een laatste keer bewijzen om de vakjury en de kijker thuis te overtuigen. Nadat ze samen een nieuwe groepssong gebracht hebben, vormen ze elk opnieuw een potentiële K3 met Hanne en Marthe. Samen brengen ze, exclusief voor K2 zoekt K3'', elk een fonkelnieuw K3-nummer. Een nummer dat ook op het allereerste album van de nieuwe K3 zal staan.

Marthe zal met de nieuwe liedjes mee performen in de show, maar hoe ze dat gaat doen, is nog niet duidelijk. Dat krijgen de kijkers zaterdag te zien in de show.

Lindsey in tranen na lezen brief in 'Big Brother'

Karen Luiken-22 maart 2023 om 17:12

Deze week geen weekly basics voor de ‘Big Brother’-bewoners, maar daily basics, opgestuurd door hun familieleden. Vandaag is Lindsey aan de beurt en dat gaat niet zonder het laten van een traan. Wanneer de stoere Hollandse een brief van haar thuisfront ontdekt, breekt ze. “Ik wil even niet janken.” Sneak preview!

Fans starten crowdfunding voor ‘Big Brother’-afvaller Ali

Karen Luiken-22 maart 2023 om 06:29

Fans van Ali uit ‘Big Brother’ zijn een crowdfunding gestart voor hun idool. Ze willen dat de realityster ondanks zijn vertrek uit het programma tóch met een prijs naar huis gaat. Maar Ali heeft andere plannen met het geld.

Ali was afgelopen zaterdag degene die door de kijkers naar huis werd gestemd. Daarna zij z’n diehard fans inzamelingsactie gestart zodat hun favoriete bewoner niet met lege handen thuis komt te zitten. De teller staat momenteel op 1.700 euro.

Wat Ali daarmee gaat doen? “Ik ben een zeer vrijgevige jongen”, zegt hij in ‘De Tafel van Vier’. “Ik ga dit doneren aan mensen die daar behoefte aan hebben. Primaire behoeftes zoals eten en drinken. En als het kan ga ik het ook doneren aan mensen die het op dit moment moeilijk hebben in Turkije.”

Ontdek meer