Marthe heeft corona en kan niet bij K3-finale zijn

Karen Luiken-25 november 2021 om 15:15

Marthe zal aanstaande zaterdag niet fysiek bij de grote finale van 'K2 zoekt K3' zijn. De zangeres is positief getest op corona, maar maakt het goed. Dat meldt VTM in een persbericht.

Na een wekenlange zoektocht wordt over twee dagen eindelijk duidelijk wie de vervangster van Klaasje gaat worden. Eén ding is zeker: het wordt een vrouw. Maar of ze Amy, Celester, Diede of Julia heet, wordt tijdens de allerlaatste aflevering van de wedstrijd pas duidelijk.

De vier finalisten moeten zich nog een laatste keer bewijzen om de vakjury en de kijker thuis te overtuigen. Nadat ze samen een nieuwe groepssong gebracht hebben, vormen ze elk opnieuw een potentiële K3 met Hanne en Marthe. Samen brengen ze, exclusief voor K2 zoekt K3'', elk een fonkelnieuw K3-nummer. Een nummer dat ook op het allereerste album van de nieuwe K3 zal staan.

Marthe zal met de nieuwe liedjes mee performen in de show, maar hoe ze dat gaat doen, is nog niet duidelijk. Dat krijgen de kijkers zaterdag te zien in de show.

Zien: zo transformeerden Jelle & Rik voor 'Nonkels'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:12

De gloednieuwe en doldwaze Vlaamse serie 'Nonkels' is nog maar pas op de buis, maar al een schot in de roos! En zender Play4 deelde zopas een unieke blik op de make-up van hoofdrolspelers Rik Verheye en Jelle De Beule.

In 'Nonkels' wordt het leven van drie broers van middelbare leeftijd en hun familie overhoop gegooid wanneer een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat. Wat de serie zo komisch maakt, is dat die volledig in het West-Vlaams is!

"Nee, Rik Verheye & Jelle De Beule zien er normaal gezien niet zo uit. Heel wat make-up en geduld komen kijken bij het omtoveren van deze twee acteurs. Welgekomen Nonkel Willy & Nonkel Luc", klinkt het bij de video.

Check de coole behind-the-scenes hier:

'Château Planckaert' komt ook naar Nederland

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:27

Onze noorderburen smullen van Belgische realityshows. Na ‘De Verhulstjes’ komt binnenkort ook het programma ‘Château Planckaert' naar de Nederlandse beeldbuis. De reeks gaat volgens RTL binnenkort van start bij Videoland.

De leden van de familie Planckaert worden gezien als de Belgische Meilandjes. Eddy, de vader des huizes, wordt samen met zijn gezin gevolgd terwijl ze een kasteel in Frankrijk restaureren. Daar komen verschillende problemen bij kijken, zoals vertragingen tijdens werkzaamheden, een steeds slechter wordende gezondheid van mémé clara en het afstandsonderwijs van de jongste generatie Planckaerts.

‘Château Planckaert’ heeft inmiddels drie seizoenen. De eerste, die uit twaalf afleveringen bestaat, komt op 5 juni naar Videoland. Of (en wanneer) de rest volgt, is niet bekend.

Ontdek meer