Marthe heeft corona en kan niet bij K3-finale zijn

Karen Luiken-25 november 2021 om 15:15

Marthe zal aanstaande zaterdag niet fysiek bij de grote finale van 'K2 zoekt K3' zijn. De zangeres is positief getest op corona, maar maakt het goed. Dat meldt VTM in een persbericht.

Na een wekenlange zoektocht wordt over twee dagen eindelijk duidelijk wie de vervangster van Klaasje gaat worden. Eén ding is zeker: het wordt een vrouw. Maar of ze Amy, Celester, Diede of Julia heet, wordt tijdens de allerlaatste aflevering van de wedstrijd pas duidelijk.

De vier finalisten moeten zich nog een laatste keer bewijzen om de vakjury en de kijker thuis te overtuigen. Nadat ze samen een nieuwe groepssong gebracht hebben, vormen ze elk opnieuw een potentiële K3 met Hanne en Marthe. Samen brengen ze, exclusief voor K2 zoekt K3'', elk een fonkelnieuw K3-nummer. Een nummer dat ook op het allereerste album van de nieuwe K3 zal staan.

Marthe zal met de nieuwe liedjes mee performen in de show, maar hoe ze dat gaat doen, is nog niet duidelijk. Dat krijgen de kijkers zaterdag te zien in de show.

Temptations Bert vertelde leugen om naar huis te mogen

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:32

Bert, ongetwijfeld het meest spraakmakende figuur van het afgelopen seizoen van ‘Temptation Island’, heeft een opmerkelijke onthulling gedaan. Hij geeft toe dat hij de boel expres heeft belazerd in de hoop eerder het programma te kunnen verlaten.

We spoelen even terug naar een paar weken terug. Tijdens één van de afleveringen – de relatie van Bert en Delphine stond op dat moment al op klappen – zei Bert plotseling dat hij thuis iemand zou hebben zitten. Heel veel meer context gaf hij niet, maar de boodschap was duidelijk: hij had een ‘extra’ scharrel. Niemand begreep waar de opmerking vandaan kwam, niemand snapte nog waar Bert het over had.

En dat is ook logisch, want het blijkt een leugen te zijn. In een interview met RumagTV krijgt Bert de vraag waarom hij over dit onderwerp begon. Daarover zegt hij: “Eerlijk? Ik wilde naar huis. Ik dacht als ik nu naar huis ga en ik breek alle connecties af, dan sturen de dames mij naar huis.”

Hij voelde zich zo slecht, dat hij het liefst zijn koffers had gepakt. Maar helaas, die tactiek bleek – zoals we allemaal gezien hebben – niet te helpen.

Nieuw louche personage maakt intrede in 'Thuis'

Karen Luiken-29 november 2021 om 09:00

Kijkers van ‘Thuis’ worden in de aflevering van vanavond verrast met een nieuw personage. De louche zakenman Chris, gespeeld door Danny Timmermans, maakt zijn intrede.

Het personage zal voor het eerst te zien zijn tijdens een ontmoeting met Thilly. Chris blijkt een oude bekende te zijn van Harry, iemand waarmee hij liever niets te maken heeft. Voor de buitenwereld ziet Chris er misschien uit als een charmante, lieve man. Maar er is duidelijk iets meer aan de hand.

Welke rol Chris precies gaat krijgen, moet nog blijken. Zou hij de mogelijk verborgen duistere zijde van Harry blootleggen? Wat het antwoord op die vraag ook is, Chris gaat zijn leven flink op z'n kop zetten.

Het nieuwe gezicht wordt gespeeld door Danny Timmermans, die je ook kan kennen van ‘W817’. Hij is al de derde uit die show die de ‘Thuis’-cast vervoegt. Kadèr Gürbüz als Karin Baert en Govert Deploige als Michael Bastiaens gingen hem al voor.

Ontdek meer