Nieuw seizoen 'Big Brother' wordt stuk zwaarder dan het eerste

Karen Luiken-25 november 2021 om 06:00

‘Big Brother’ keert binnenkort terug. Dit keer met een seizoen dat nog zwaarder, nog spannender en nog onvoorspelbaarder wordt dan het eerste. Dat meldt RTL.

Net als vorig jaar start ‘Big Brother’ ook dit jaar net na de aftrap van het nieuwe jaar. Vanaf maandag 3 januari komen de uitzendingen, gepresenteerd door het bekende duo Peter van de Veire en Geraldine Kemper, op televisie. Diehard fans kunnen daarnaast de hele dag door naar een livestream kijken.

In het eerste seizoen was er een wekelijkse liveshow en kregen kijkers de kans om te stemmen. Dit jaar wordt het publiek nóg meer betrokken, maar op welke manier dat zal zijn, moet later blijken.

Inschrijven voor het programma kan al sinds afgelopen zomer en is overigens nog steeds mogelijk. Dus: wil jij in de voetsporen van winnares Jill treden en net als haar een mooie prijzenpot mee naar huis nemen? Klik dan hier.

Zien: eerste beelden nieuw seizoen ‘Love Island’

Karen Luiken-27 juni 2022 om 08:55

De eerste promovideo van het nieuwe seizoen van ‘Love Island’ is verschenen. Het programma, waarin twaalf Nederlandse en Vlaamse singles op zoek gaan naar de liefde, gaat op 11 juli van start.

De opnames van het nieuwe seizoen vinden plaats in een luxueuze villa op Gran Canaria. Verschillende vrijgezellen zullen daar hun best moeten doen om - als het even kan - smoorverliefd te worden. Hoe sneller ze een koppel vormen en hoe leuker het publiek hen vindt, hoe groter de kans dat ze lang op het eiland mogen blijven.

De kijkers thuis zullen moeten bepalen welke kandidaten het meest geliefd zijn en de eindstreep halen. Voor de winnaars ligt een geldprijs van 25.000 euro klaar.

Het nieuwe seizoen wordt gepresenteerd door Viktor Hulst en Mae Brood.

Simon Cowell wil comeback van ‘The X Factor’

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 16:17- Foto:

ITV

De Britse presentator Simon Cowell vindt dat het tijd is voor een comeback van het populaire format ‘The X Factor’. Het laatste seizoen dateert immers al van 2018.

Ruim veertien jaar lang was de talentenjacht een vaste waarde op de Britse tv, maar daar kwam in 2018 een eind aan. En naar eigen zeggen vindt Cowell dat de “tijd nu wel rijp is voor een comeback”!

Grote artiesten zoals James Arthur, Leona Lewis en Little Mix werden wereldwijd bekend door hun deelname aan de populaire show. Het is dus duidelijk dat de show ook kan zorgen voor succesvolle carrières. En als het van Cowell afhangt gaan ze op zoek naar méér talent:

“Het is het juiste moment. Het is echt heel spannend allemaal. Iedereen die erbij betrokken is, kan niet wachten om aan de slag te gaan.”

Ontdek meer