Eerste weken van gloednieuwe K3 worden gevolgd voor reeks

Karen Luiken-24 november 2021 om 13:13

Aanstaande zaterdag weten we eindelijk wie de vervanger van Klaasje Meijer en daarmee het derde K3’tje wordt. Heb jij wekenlang intens meegeleefd met de spraakmakende zoektocht? Dan heeft VTM goed nieuws voor je. Meteen na de grote live finale wordt K3 wekenlang gevolgd voor een gloednieuw programma.

Marthe en Hanne zijn sowieso in de reeks te zien. Wie de derde persoon wordt, daar komen we zaterdag achter. Eén ding is in ieder geval zeker: het wordt een vrouw. Het zijn namelijk niemand minder dan Amy, Celester, Diede en Julia die in de finale zullen strijden om dat felbegeerde plekje.

De winnares staat aan de start van een heel nieuw leven. Een heel nieuw begin. Er staat haar meteen een blitzcarrière te wachten én een goed gevulde agenda. In ‘K3, een nieuw begin’ wordt ze samen met Hanne en Marthe gevolgd tijdens de eerste weken na de wedstrijd. Ook wordt de eerste reeks grote shows in het Sportpaleis vastgelegd én krijgen kijkers een unieke blik achter de schermen bij de release van de nieuwe single, de clipopnames en de voorbereidingen voor het nieuwe album.

‘K3, een nieuw begin’ is vanaf 4 december elke zaterdag om 19.55 uur te zien bij VTM.

Nieuw louche personage maakt intrede in 'Thuis'

Karen Luiken-29 november 2021 om 09:00

Kijkers van ‘Thuis’ worden in de aflevering van vanavond verrast met een nieuw personage. De louche zakenman Chris, gespeeld door Danny Timmermans, maakt zijn intrede.

Het personage zal voor het eerst te zien zijn tijdens een ontmoeting met Thilly. Chris blijkt een oude bekende te zijn van Harry, iemand waarmee hij liever niets te maken heeft. Voor de buitenwereld ziet Chris er misschien uit als een charmante, lieve man. Maar er is duidelijk iets meer aan de hand.

Welke rol Chris precies gaat krijgen, moet nog blijken. Zou hij de mogelijk verborgen duistere zijde van Harry blootleggen? Wat het antwoord op die vraag ook is, Chris gaat zijn leven flink op z'n kop zetten.

Het nieuwe gezicht wordt gespeeld door Danny Timmermans, die je ook kan kennen van ‘W817’. Hij is al de derde uit die show die de ‘Thuis’-cast vervoegt. Kadèr Gürbüz als Karin Baert en Govert Deploige als Michael Bastiaens gingen hem al voor.

Gert Verhulst: “Met de jongens klopte het gewoon niet”

Dieter Blarinckx-27 november 2021 om 09:56

Gert Verhulst, de grote baas van Studio 100, heeft in een interview met Het Nieuwsblad toegegeven dat hij een jongen in K3 niet zag zitten. Zo zei hij:

“Met deze jongens klopte het plaatje gewoon niet. De jongens hebben altijd een eerlijke kans gekregen, anders hadden we hen nooit zo lang meegenomen doorheen de verschillende fases. Maar toen we Remi en Luca samenbrachten met Hanne en Marthe, zat het niet goed. Voor mij niet, voor de jury niet, voor het publiek niet. Dat heeft niets te maken met het feit dat ze jongen zijn. De combinatie zat niet goed, de magie ontbrak."

"Neem nu Luca: samen met Marthe en Hanne gaf dat een heel grote zanger met twee kleine backing vocals. Sorry, en met alle respect, maar dat is niet K3. Je kunt dan aanvoeren dat je iemand niet op zijn lengte moet afrekenen, maar het plaatje moet wel in ál zijn aspecten kloppen. Van alle inschrijvingen was sowieso maar een kleine 20 procent jongen. De kans dat we op het einde van de rit meer capabele meisjes zouden overhouden dan capabele jongens was sowieso veel groter.”

Vanavond zullen we eindelijk te weten komen wie het felbegeerde plaatsje van Klaasje mag innemen. Wordt het Amy, Diede, Julia of Celester? Ontdek het vanavond in de finale van ‘K2 zoekt K3’!

Ontdek meer