Eerste weken van gloednieuwe K3 worden gevolgd voor reeks

Karen Luiken-24 november 2021 om 13:13

Aanstaande zaterdag weten we eindelijk wie de vervanger van Klaasje Meijer en daarmee het derde K3’tje wordt. Heb jij wekenlang intens meegeleefd met de spraakmakende zoektocht? Dan heeft VTM goed nieuws voor je. Meteen na de grote live finale wordt K3 wekenlang gevolgd voor een gloednieuw programma.

Marthe en Hanne zijn sowieso in de reeks te zien. Wie de derde persoon wordt, daar komen we zaterdag achter. Eén ding is in ieder geval zeker: het wordt een vrouw. Het zijn namelijk niemand minder dan Amy, Celester, Diede en Julia die in de finale zullen strijden om dat felbegeerde plekje.

De winnares staat aan de start van een heel nieuw leven. Een heel nieuw begin. Er staat haar meteen een blitzcarrière te wachten én een goed gevulde agenda. In ‘K3, een nieuw begin’ wordt ze samen met Hanne en Marthe gevolgd tijdens de eerste weken na de wedstrijd. Ook wordt de eerste reeks grote shows in het Sportpaleis vastgelegd én krijgen kijkers een unieke blik achter de schermen bij de release van de nieuwe single, de clipopnames en de voorbereidingen voor het nieuwe album.

‘K3, een nieuw begin’ is vanaf 4 december elke zaterdag om 19.55 uur te zien bij VTM.

Verschrikkelijk nieuws voor Vera uit 'Big Brother'

Karen Luiken-27 januari 2022 om 16:55

Vera uit 'Big Brother' heeft verschrikkelijk nieuws te horen gekregen. Haar opa is onverwachts overleden.

Met de tweesplitsing van het ‘Big Brother’-huis was het al een nare week voor Vera, maar dat is met dit schokkende bericht alleen nog maar erger geworden. Ze heeft haar opa, die op de Dominicaanse Republiek woont, al een tijdje niet gezien.

Om de verschrikkelijke pijn een tikkeltje te verzachten, staat Big Brother het eenmalig toe om Vera en Dimitri samen te laten zijn. De twee zijn vanwege de break-up week al dagen van elkaar gescheiden.

Het overlijdensbericht is al de tweede in een korte tijd. Toen Kitty nog als bewoonster in het huis zat, kreeg zij te horen dat haar vader was overleden.

Zien: 'Big Brother'-bewoners Tobias en Grace groeien steeds dichter naar elkaar toe

Karen Luiken-27 januari 2022 om 16:38

Het begint er steeds meer op te lijken dat het ‘Big Brother’-huis er een koppeltje bij krijgt. Naast Vera en Dimitri zoeken ook Grace en Tobias elkaar steeds vaker op. Zeker nu de villa in twee groepen verdeeld is en ze meer ruimte hebben om elkaar nóg beter te leren kennen. Een preview!

Ontdek meer