Donna dacht dat zij en Nico 'Temptation Island' eerder moesten verlaten

Karen Luiken-22 november 2021 om 15:23

De makers van ‘Temptation Island’ kwamen dit jaar met een nieuwe twist. In het afgelopen seizoen konden niet alleen singles naar huis gestuurd worden, maar ook de koppeltjes. Hoewel het Koen en Deborah waren die het programma vroegtijdig moesten verlaten, was Donna er heilig van overtuigd dat zij en Nico de pineut zouden zijn. Dat vertelt de krullenbol in een aflevering van ‘Temptation Love Therapy’.

Het zat zo: als de vrijgezellen vonden dat de stelletjes zich niet voldoende openstelden, mochten ze de koppels in kwestie naar huis sturen. Maar voordat zo’n beslissing werd gemaakt, werd eerst het zwembad opgelicht. De stellen kregen vervolgens 24 uur de tijd om zich aan te passen en het proces aan te gaan. Gebeurde dat niet, dan moesten ze hun koffers pakken.

Tijdens een van de eerste dagen van het ‘Temptation Island’-avontuur lichtte het zwembad al op. Donna was er toen vrij zeker van dat het voor haar bedoeld was. “Ik dacht dat het voor mij was”, zegt Donna. “Ik was eigenlijk nog iets saaier [dan Deborah]. Deborah praatte nog wel meer tegen de jongens en ik was meer van: we zien wel.”

Zien: zo transformeerden Jelle & Rik voor 'Nonkels'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:12

De gloednieuwe en doldwaze Vlaamse serie 'Nonkels' is nog maar pas op de buis, maar al een schot in de roos! En zender Play4 deelde zopas een unieke blik op de make-up van hoofdrolspelers Rik Verheye en Jelle De Beule.

In 'Nonkels' wordt het leven van drie broers van middelbare leeftijd en hun familie overhoop gegooid wanneer een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat. Wat de serie zo komisch maakt, is dat die volledig in het West-Vlaams is!

"Nee, Rik Verheye & Jelle De Beule zien er normaal gezien niet zo uit. Heel wat make-up en geduld komen kijken bij het omtoveren van deze twee acteurs. Welgekomen Nonkel Willy & Nonkel Luc", klinkt het bij de video.

Check de coole behind-the-scenes hier:

'Château Planckaert' komt ook naar Nederland

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:27

Onze noorderburen smullen van Belgische realityshows. Na ‘De Verhulstjes’ komt binnenkort ook het programma ‘Château Planckaert' naar de Nederlandse beeldbuis. De reeks gaat volgens RTL binnenkort van start bij Videoland.

De leden van de familie Planckaert worden gezien als de Belgische Meilandjes. Eddy, de vader des huizes, wordt samen met zijn gezin gevolgd terwijl ze een kasteel in Frankrijk restaureren. Daar komen verschillende problemen bij kijken, zoals vertragingen tijdens werkzaamheden, een steeds slechter wordende gezondheid van mémé clara en het afstandsonderwijs van de jongste generatie Planckaerts.

‘Château Planckaert’ heeft inmiddels drie seizoenen. De eerste, die uit twaalf afleveringen bestaat, komt op 5 juni naar Videoland. Of (en wanneer) de rest volgt, is niet bekend.

Ontdek meer