Donna dacht dat zij en Nico 'Temptation Island' eerder moesten verlaten

Karen Luiken-22 november 2021 om 15:23

De makers van ‘Temptation Island’ kwamen dit jaar met een nieuwe twist. In het afgelopen seizoen konden niet alleen singles naar huis gestuurd worden, maar ook de koppeltjes. Hoewel het Koen en Deborah waren die het programma vroegtijdig moesten verlaten, was Donna er heilig van overtuigd dat zij en Nico de pineut zouden zijn. Dat vertelt de krullenbol in een aflevering van ‘Temptation Love Therapy’.

Het zat zo: als de vrijgezellen vonden dat de stelletjes zich niet voldoende openstelden, mochten ze de koppels in kwestie naar huis sturen. Maar voordat zo’n beslissing werd gemaakt, werd eerst het zwembad opgelicht. De stellen kregen vervolgens 24 uur de tijd om zich aan te passen en het proces aan te gaan. Gebeurde dat niet, dan moesten ze hun koffers pakken.

Tijdens een van de eerste dagen van het ‘Temptation Island’-avontuur lichtte het zwembad al op. Donna was er toen vrij zeker van dat het voor haar bedoeld was. “Ik dacht dat het voor mij was”, zegt Donna. “Ik was eigenlijk nog iets saaier [dan Deborah]. Deborah praatte nog wel meer tegen de jongens en ik was meer van: we zien wel.”

Temptations Bert vertelde leugen om naar huis te mogen

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:32

Bert, ongetwijfeld het meest spraakmakende figuur van het afgelopen seizoen van ‘Temptation Island’, heeft een opmerkelijke onthulling gedaan. Hij geeft toe dat hij de boel expres heeft belazerd in de hoop eerder het programma te kunnen verlaten.

We spoelen even terug naar een paar weken terug. Tijdens één van de afleveringen – de relatie van Bert en Delphine stond op dat moment al op klappen – zei Bert plotseling dat hij thuis iemand zou hebben zitten. Heel veel meer context gaf hij niet, maar de boodschap was duidelijk: hij had een ‘extra’ scharrel. Niemand begreep waar de opmerking vandaan kwam, niemand snapte nog waar Bert het over had.

En dat is ook logisch, want het blijkt een leugen te zijn. In een interview met RumagTV krijgt Bert de vraag waarom hij over dit onderwerp begon. Daarover zegt hij: “Eerlijk? Ik wilde naar huis. Ik dacht als ik nu naar huis ga en ik breek alle connecties af, dan sturen de dames mij naar huis.”

Hij voelde zich zo slecht, dat hij het liefst zijn koffers had gepakt. Maar helaas, die tactiek bleek – zoals we allemaal gezien hebben – niet te helpen.

Nieuw louche personage maakt intrede in 'Thuis'

Karen Luiken-29 november 2021 om 09:00

Kijkers van ‘Thuis’ worden in de aflevering van vanavond verrast met een nieuw personage. De louche zakenman Chris, gespeeld door Danny Timmermans, maakt zijn intrede.

Het personage zal voor het eerst te zien zijn tijdens een ontmoeting met Thilly. Chris blijkt een oude bekende te zijn van Harry, iemand waarmee hij liever niets te maken heeft. Voor de buitenwereld ziet Chris er misschien uit als een charmante, lieve man. Maar er is duidelijk iets meer aan de hand.

Welke rol Chris precies gaat krijgen, moet nog blijken. Zou hij de mogelijk verborgen duistere zijde van Harry blootleggen? Wat het antwoord op die vraag ook is, Chris gaat zijn leven flink op z'n kop zetten.

Het nieuwe gezicht wordt gespeeld door Danny Timmermans, die je ook kan kennen van ‘W817’. Hij is al de derde uit die show die de ‘Thuis’-cast vervoegt. Kadèr Gürbüz als Karin Baert en Govert Deploige als Michael Bastiaens gingen hem al voor.

Ontdek meer