Antwerpen heeft nu een enorme karaokebar (met restaurant)!

Karen Luiken-19 november 2021 om 05:50

Schraap je keel vast en oefen je zangkwaliteiten. Vanaf nu kun jij namelijk een bezoekje brengen aan het grootste karaokecomplex van Europa. De spot vind je in hartje Antwerpen en bevat allerlei heerlijke hapjes, drankjes én plekken waar jij en je vrienden kunnen darten.

De nieuwe place to be heet JOYT en bevindt zich tegenover Kinepolis aan de Noorderlaan. Het 1300 vierkante meter grote gebouw heeft maar liefst 22 privé karaokeboxen. Die kunnen jij en je vrienden zelf afhuren. Bijvoorbeeld voor een feestje, vrijgezellenparty, teamuitje of een random zaterdagavond met je vrienden. Met wie je ook bent, dit is dé spot waar jij en je gezelschap ongegeneerd de longen uit het lijf kunnen zingen.

Even geen zin in een microfoon voor je mond? No problemo. Er zijn namelijk ook genoeg andere dingen te doen. Zo hangen er meerdere interactieve dartborden en zit er een groot restaurant in het pand. Daar kun je terecht voor een wereldkeuken met een ruim assortiment aan bieren, cocktails, wijnen en champagnes.

Wie een privé miniclub met karaoke wil boeken, is vijftien euro per persoon kwijt voor twee uur. Liever darten? Dan betaal je 7,5 euro per persoon per uur.

(Photo by Brandi Alexandra on Unsplash)

Tiener schiet vier scholieren dood op school in Michigan

Karen Luiken-02 december 2021 om 08:53

Een tiener heeft gisteren het vuur geopend op een middelbare school in de Amerikaanse staat Michigan. Vier scholieren kwamen daarbij om het leven, tientallen kogels werden afgevuurd. De schutter is geïdentificeerd als de 15-jarige Ethan Crumbley, een leerling van de school in kwestie.

Het drama speelde zich rond 1 uur af op de Oxford High School. De dader had een semi-automatisch wapen bij zich dat een paar dagen terug door zijn vader was gekocht. Hij vuurde de kogels binnen een tijdsbestek van zo’n vijf minuten af in de gang van de school. Vier scholieren kwamen daarbij om het leven, waarvan drie ter plekke en een in het ziekenhuis.

Aanklagers zeggen volgens verschillende media dat de 15-jarige Ethan de schietpartij van tevoren zou hebben gepland. Een dag voor het bloedbad nam hij nog een video op waarin hij het had over het doodschieten van scholieren. Wat zijn motief is geweest, is nog niet bekend. Hij zou geen slachtoffer zijn geweest van pestgedrag.

Families van Astroworld-slachtoffers weigeren begrafeniskosten Travis Scott

Karen Luiken-01 december 2021 om 09:49

Niet iedereen accepteert het aanbod dat Travis Scott een paar dagen na het Astroworld-drama, waarbij uiteindelijk tien mensen stierven, deed. De rapper die het festival organiseerde, gaf aan dat hij de begrafeniskosten van de dodelijke slachtoffers op zich wilde nemen. Maar verschillende families van de overledenen vertellen tegen Rolling Stone dat ze daar niet in geïnteresseerd zijn.

Het jongste slachtoffer is de 9-jarige Ezra Blount. Zijn familie gaf eerder deze week al aan dat ze het geld van Travis niet zouden accepteren. Maar zij zijn niet de enigen; advocaten van vier andere slachtoffers zeggen dat ze hetzelfde aanbod hebben afgewezen. Ze denken dat de rapper het aanbod deed om de publieke druk te verminderen en niet als oprechte blijk van spijt.

“Het was geen aanbod dat ze serieus zouden overwegen”, zegt Richard Mithoff, advocaat van de familie van de 14-jarige John Hilgert. “Deze familie is vastbesloten om verandering aan te brengen en ervoor te zorgen dat dit nooit meer tijdens een festival gebeurt. Ik vind het aanbod om begrafenissen te betalen eerlijk gezegd vernederend en ongepast voor de omvang van de tragedie die zich heeft afgespeeld.”

Advocaat Tony Buzbee, die de familie van de 21-jarige Axel Acosta vertegenwoordigt, zegt iets soortgelijks. “Het is bullshit. Als je ook maar iets om deze families zou geven, zou je geen publiekelijk persbericht naar buiten brengen om te laten zien dat je bereid bent te betalen voor een begrafenis.” Hij vindt dat Travis Scott weinig kan doen om de pijn te verzachten. “Hij zegt dat hij medelijden heeft, maar zegt ook dat het niet zijn schuld was. Hij is niet anders dan een verdachte die met een vinger naar een ander wijst. Ze willen geen begrafeniskosten van hem.”

Ontdek meer