Antwerpen heeft nu een enorme karaokebar (met restaurant)!

Karen Luiken-19 november 2021 om 05:50

Schraap je keel vast en oefen je zangkwaliteiten. Vanaf nu kun jij namelijk een bezoekje brengen aan het grootste karaokecomplex van Europa. De spot vind je in hartje Antwerpen en bevat allerlei heerlijke hapjes, drankjes én plekken waar jij en je vrienden kunnen darten.

De nieuwe place to be heet JOYT en bevindt zich tegenover Kinepolis aan de Noorderlaan. Het 1300 vierkante meter grote gebouw heeft maar liefst 22 privé karaokeboxen. Die kunnen jij en je vrienden zelf afhuren. Bijvoorbeeld voor een feestje, vrijgezellenparty, teamuitje of een random zaterdagavond met je vrienden. Met wie je ook bent, dit is dé spot waar jij en je gezelschap ongegeneerd de longen uit het lijf kunnen zingen.

Even geen zin in een microfoon voor je mond? No problemo. Er zijn namelijk ook genoeg andere dingen te doen. Zo hangen er meerdere interactieve dartborden en zit er een groot restaurant in het pand. Daar kun je terecht voor een wereldkeuken met een ruim assortiment aan bieren, cocktails, wijnen en champagnes.

Wie een privé miniclub met karaoke wil boeken, is vijftien euro per persoon kwijt voor twee uur. Liever darten? Dan betaal je 7,5 euro per persoon per uur.

(Photo by Brandi Alexandra on Unsplash)

Mattel lanceert speciale David Bowie-pop

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:20

De iconische artiest David Bowie wordt door Mattel - de producent achter Barbie - geëerd met een eigen speciale pop.

Naar aanleiding van de 50ste verjaardag van Bowie's album 'Hunky Dory', lanceert Mattel nu de Bowie-Barbie. Mattel wil zo de iconische artiest eren voor zijn bijdrage aan de muziekwereld.

De pop zal enkel verkrijgbaar zijn via MattelCreations.com en Amazon en zal zo'n 50 dollar kosten. Er zit wel een limiet op van 2 exemplaren per persoon.

David Bowie overleed in 2016 aan kanker, hij werd 69.

TikTokkers bieden abortushulp aan met codewoord “kamperen”

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:19

Op TikTok kom je tegenwoordig de ene na de andere video tegen van mensen die andere mensen willen “helpen kamperen”. En dat “kamperen” is nu een codetaal geworden voor abortushulp.

Vorige week schrapte het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten het recht op abortus. De Staten kunnen voortaan zélf beslissen of ze abortus willen toelaten of niet. En helaas zijn er al veel staten die dat recht geschrapt hebben, tot groot ongeloof bij velen.

Op TikTok regent het nu hartverwarmende video’s van TikTokkers die abortushulp willen bieden. De video’s krijgen vaak ook de hashtag #wegodowntogether. De hashtag heeft intussen al miljoenen views.

Check hieronder enkele hartverwarmende TikToks:

Ontdek meer