Yum: Kettle lanceert nieuwe chipssmaak met truffel en zeezout

Karen Luiken-18 november 2021 om 09:34

Geef ons een gerecht met truffel en we zijn blij. De klassiekers als carpaccio en een goede truffelpasta kennen we inmiddels, maar heb je ooit chips geproefd die zwarte truffel bevat? Kettle komt speciaal voor de feestdagen met deze overheerlijke traktatie.

Vergeet een viergangenmenu tijdens kerst. Vergeet luxe amuses, dure nagerechten of warme soepjes. Dit jaar is deze nieuwe chipssmaak het enige wat je nodig hebt. Want waarom zou je urenlang in de keuken staan als je ook voor blije gezichten kunt zorgen met een simpel bakje crunchy versnaperingen?

Kettle staat bekend om zijn bijzondere maar pure smaken. Eerder bracht het merk al chips à la barbecue, zeezout, black pepper en balsamico op de markt. Nu is het tijd voor de variant met zwarte truffel, die voor de ultieme smaakexplosie gecombineerd wordt met een vleugje zeezout.

Proeven? Dat kan vanaf eind november. Dan ligt de gloednieuwe limited edition-smaak in de winkels van Delhaize en Carrefour.

Have a Roll komt naar Gent!

Samuel Wornoo-29 november 2021 om 09:56

Oost-Vlaanderen krijgt er een hotspot voor zoetekauwen bij, want de populaire kaneelrolletjes van Have a Roll komen naar Gent!

Na de start van Have A Roll in de zomer van 2020 in de keuken van bezieler Dennis van Peel, stonden heel wat Antwerpenaren voor zijn deur om de heerlijke vegan kaneelrolletjes af te halen. De opening van de eerste shop in februari 2021 trok dan ook heel wat hongerige fans van over het hele land naar Antwerpen. Die stonden vaak in de rij om nog een kaneelrolletje te bemachtigen voor ze uitverkocht waren.

Geweldig nieuws dus voor de duizenden Instagram- en TikTokfans, want die kunnen binnenkort ook afzakken naar studentenstad Gent. De gloednieuwe pop-upstore opent midden december de deuren en blijft nog zeker geopend tot eind mei. In het aanbod van Have A Roll Gent vind je alle klassiekers die je al kent uit Antwerpen (zoals The Speculoos Roll en The Apple Roll), alsook twee maandelijkse specials, warme en koude drankjes.

De exacte openingsdatum zal binnenkort worden aangekondigd op de Instagrampagina van Have A Roll. Fans kunnen wel het adres al aankruisen: Kouterdreef 3-5 in Gent. De shop zal geopend zijn van woensdag t.e.m. zaterdag (11u-17u) + elke eerste zondag van de maand. Wij staan alvast in de rij!

McDonald’s opent 50 nieuwe restaurants in ons land!

Dieter Blarinckx-25 november 2021 om 07:57

Fastfoodlovers, deze is speciaal voor jullie! McDonald’s heeft namelijk bekendgemaakt dat ze graag verder zouden uitbreiden in ons kleine landje en dat ze van plan zijn om maar liefst 50 nieuwe filialen te openen in de loop van vijf jaar. Zo hopen ze ook zo’n 2.500 jobs te creëren. Dat maakte het communicatieteam van de fastfoodketen gisteren zelf bekend.

Vandaag opent trouwens ook het 100ste filiaal in ons land, in het Limburgse Bree. Maar ze blijven dus niet bij de pakken zitten want ze gaan zo’n 10 nieuwe filialen openen pér jaar!

Wie weet kan je dus binnenkort ook die heerlijke Chicken Nuggets of McFlurry bij jou in de buurt fixen!

Ontdek meer