Yum: Kettle lanceert nieuwe chipssmaak met truffel en zeezout

Karen Luiken-18 november 2021 om 09:34

Geef ons een gerecht met truffel en we zijn blij. De klassiekers als carpaccio en een goede truffelpasta kennen we inmiddels, maar heb je ooit chips geproefd die zwarte truffel bevat? Kettle komt speciaal voor de feestdagen met deze overheerlijke traktatie.

Vergeet een viergangenmenu tijdens kerst. Vergeet luxe amuses, dure nagerechten of warme soepjes. Dit jaar is deze nieuwe chipssmaak het enige wat je nodig hebt. Want waarom zou je urenlang in de keuken staan als je ook voor blije gezichten kunt zorgen met een simpel bakje crunchy versnaperingen?

Kettle staat bekend om zijn bijzondere maar pure smaken. Eerder bracht het merk al chips à la barbecue, zeezout, black pepper en balsamico op de markt. Nu is het tijd voor de variant met zwarte truffel, die voor de ultieme smaakexplosie gecombineerd wordt met een vleugje zeezout.

Proeven? Dat kan vanaf eind november. Dan ligt de gloednieuwe limited edition-smaak in de winkels van Delhaize en Carrefour.

YUM: LiQ lanceert ijspralines met Baileys!

Dieter Blarinckx-21 juni 2022 om 15:23

De zomer is nu écht begonnen en met het warme weer in het vooruitzicht, wilden we graag dit lekkere nieuwtje delen: LiQ lanceert namelijk ijspralines gevuld met Baileys!

"Romig vanille-ijs met een scheutje Baileys, omhuld in Belgische melkchocolade en met een Irish Cream hart voor een extra smaakexplosie en verrassend effect. Hapklaar. Puur Plezier. Kippenvel", klinkt het bij het Belgische ijsjesmerk LiQ.

LiQ heeft zich gespecialiseerd in lekker en smeuïg roomijs, met een scheutje alcohol!

Je kan hun producten - dus ook de ijspralines met Baileys - vinden in een Smatch of AD Delhaize bij jou in de buurt. Je kan via hun website ook een winkel bij jou in de buurt vinden!

Enjoy!

Knacki bestaat nu ook in veggie-variant!

Dieter Blarinckx-18 juni 2022 om 07:51

Nu veel bedrijven hun assortiment uitbreiden met veganistische en vegetarische alternatieven, is het nu ook de beurt aan Herta, het moederbedrijf achter Knacki. Zij lanceerden namelijk zopas de Knacki Veggie.

Knacki Veggie is een nieuw recept, dat de belofte van heerlijkheid en eenvoud, die kenmerkend is voor Herta® met zijn traditionele rookproces op beukenhout en zijn beroemde "knack", in ere houdt. Gemaakt van tarwe-eiwit, eiwit van eieren en erwten-eiwit, Knacki Veggie is 100% vegetarisch.

De vegetarische snack is nu te koop in een supermarkt bij jou in de buurt!

Ontdek meer