Weerzien Bert en Delphine loopt compleet uit de hand

Karen Luiken-18 november 2021 om 09:16

Het aller- allerlaatste kampvuur komt morgen aan bod in een nieuwe aflevering van ‘Temptation Island’. Vorige week hebben we kunnen zien hoe het afliep tussen Wouter & Julia en Nico & Donna. Dit keer is het de beurt aan de overige twee koppels, bestaande uit Bert & Delphine en Efrain & Aylin.

De spanning is om te snijden, vooral bij de twee misschien wel meest spraakmakende figuren van dit seizoen: Bert & Delphine. Zodra zij na een paar (voor Bert helse) weken naast elkaar worden gezet, loopt het compleet uit de hand. Beiden hebben vragen en bedenkingen, maar of ze daar rustig over kunnen praten? Dat is nog maar de vraag.

Een sneak preview!

Simon Cowell wil comeback van ‘The X Factor’

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 16:17- Foto:

ITV

De Britse presentator Simon Cowell vindt dat het tijd is voor een comeback van het populaire format ‘The X Factor’. Het laatste seizoen dateert immers al van 2018.

Ruim veertien jaar lang was de talentenjacht een vaste waarde op de Britse tv, maar daar kwam in 2018 een eind aan. En naar eigen zeggen vindt Cowell dat de “tijd nu wel rijp is voor een comeback”!

Grote artiesten zoals James Arthur, Leona Lewis en Little Mix werden wereldwijd bekend door hun deelname aan de populaire show. Het is dus duidelijk dat de show ook kan zorgen voor succesvolle carrières. En als het van Cowell afhangt gaan ze op zoek naar méér talent:

“Het is het juiste moment. Het is echt heel spannend allemaal. Iedereen die erbij betrokken is, kan niet wachten om aan de slag te gaan.”

Ketnet Trefbal Royale komt terug!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 15:57- Foto:

Ketnet

De Vlaamse jeugdzender Ketnet heeft zopas bekendgemaakt dat hun populaire programma ‘Trefbal Royale’ terugkeert voor een tweede seizoen!

Vanaf 1 juli kan je via de website en app van Ketnet mee supporteren voor jouw favoriete team. De teams die dit seizoen zullen strijden tegen elkaar zijn team Tiktok, team #LikeMe, team Thuis, team Wrappers, team Meisjes, team 3HZ, team KetnetBand en ten slotte team MNM!

De acht verschillende teams zullen strijden om de titel van de ultieme trefbalkampioen.

‘Trefbal Royale’, vanaf vrijdag te volgen bij Ketnet!

Ontdek meer