Weerzien Bert en Delphine loopt compleet uit de hand

Karen Luiken-18 november 2021 om 09:16

Het aller- allerlaatste kampvuur komt morgen aan bod in een nieuwe aflevering van ‘Temptation Island’. Vorige week hebben we kunnen zien hoe het afliep tussen Wouter & Julia en Nico & Donna. Dit keer is het de beurt aan de overige twee koppels, bestaande uit Bert & Delphine en Efrain & Aylin.

De spanning is om te snijden, vooral bij de twee misschien wel meest spraakmakende figuren van dit seizoen: Bert & Delphine. Zodra zij na een paar (voor Bert helse) weken naast elkaar worden gezet, loopt het compleet uit de hand. Beiden hebben vragen en bedenkingen, maar of ze daar rustig over kunnen praten? Dat is nog maar de vraag.

Een sneak preview!

Dara Oguntubi vergezelt cast 'Thuis'

Karen Luiken-15 april 2024 om 06:58

De cast van ‘Thuis’ krijgt er vanaf vandaag een nieuw gezicht bij. Actrice Dara Oguntubi gaat het personage Therèse spelen.

Therèse is een introvert personage dat geen gemakkelijke jeugd heeft. Ze heeft een moeilijke relatie met haar moeder en weinig geld thuis. Op school is ze een van de slimmere studenten, maar ze hoort er niet echt bij en wordt gepest door de andere leerlingen. Ze leest graag en verzet haar gedachten met skaten.

Je kunt Dara, die de rol van Therèse vertolkt, onder meer kennen als Mila uit ‘wtFOCK’. Ook deed ze in 2022 mee aan ‘Wie wordt wrapper’ op Ketnet. Haar debuut in ‘Thuis’ is vanavond om 20.15 uur te zien bij VRT 1 en VRT MAX.

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-15 april 2024 om 06:49

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van een hackende mol tot een eliminatietest en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

De mol hackt eliminatietest
Wanneer iedereen de eliminatietest invult, verschijnt plots de mol op hun scherm. En die legt iedereen even op de rooster...

De eerste reactie van de vierde afvaller
Hoe heeft de vierde afvaller van De Mol het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Ontdek meer