'Ferry' moest kilo's aankomen voor derde seizoen 'Undercover'

Karen Luiken-17 november 2021 om 07:19

In tegendeel tot wat sommige acteurs soms moeten doen, heeft Frank Lammers geen streng crashdieet gekregen toen hij aan de opnames van het derde seizoen van ‘Undercover’ begon. Integendeel zelfs. In een interview met Veronica Superguide vertelt hij dat hij kilo’s moest aankomen voor zijn personage Ferry Bouman.

Het is een drukke periode geweest voor de acteur. Nog voordat de opnames voor ‘Undercover’ begonnen, was Frank druk met de productie van de film ‘Ferry’. Daarin zien we hoe het leven van Ferry eruitzag vóór de gebeurtenissen in ‘Undercover’. Het personage is in de film niet alleen stuk jonger, maar ook een stuk slanker dan de Ferry die we nu kennen.

Voor de opnames van ‘Ferry’ moest Frank dus flink op zijn lijn letten. Dat wil zeggen: veel sporten en gezond eten. Maar toen de draaidagen van die film er eenmaal opzaten, was het meteen tijd om aan de slag te gaan met het derde seizoen van ‘Undercover’. En daarvoor moest hij juist níét fit zijn. “Toen ik op driekwart van ‘Ferry’ zat, moest ik weer beginnen met alles eraan eten. Meteen op de laatste draaidag ging mijn haar eraf, zodat ze er toch nog iets anders van konden maken.”

'Undercover' keert 21 november terug. Vanaf zondag verschijnt er iedere week een gloednieuwe aflevering op Netflix, Eén en VR1 NU. Netflix heeft bekendgemaakt dat het derde seizoen uit acht afleveringen bestaat, waarvan de laatste op 9 januari te zien zal zijn.

Temptations Bert vertelde leugen om naar huis te mogen

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:32

Bert, ongetwijfeld het meest spraakmakende figuur van het afgelopen seizoen van ‘Temptation Island’, heeft een opmerkelijke onthulling gedaan. Hij geeft toe dat hij de boel expres heeft belazerd in de hoop eerder het programma te kunnen verlaten.

We spoelen even terug naar een paar weken terug. Tijdens één van de afleveringen – de relatie van Bert en Delphine stond op dat moment al op klappen – zei Bert plotseling dat hij thuis iemand zou hebben zitten. Heel veel meer context gaf hij niet, maar de boodschap was duidelijk: hij had een ‘extra’ scharrel. Niemand begreep waar de opmerking vandaan kwam, niemand snapte nog waar Bert het over had.

En dat is ook logisch, want het blijkt een leugen te zijn. In een interview met RumagTV krijgt Bert de vraag waarom hij over dit onderwerp begon. Daarover zegt hij: “Eerlijk? Ik wilde naar huis. Ik dacht als ik nu naar huis ga en ik breek alle connecties af, dan sturen de dames mij naar huis.”

Hij voelde zich zo slecht, dat hij het liefst zijn koffers had gepakt. Maar helaas, die tactiek bleek – zoals we allemaal gezien hebben – niet te helpen.

Nieuw louche personage maakt intrede in 'Thuis'

Karen Luiken-29 november 2021 om 09:00

Kijkers van ‘Thuis’ worden in de aflevering van vanavond verrast met een nieuw personage. De louche zakenman Chris, gespeeld door Danny Timmermans, maakt zijn intrede.

Het personage zal voor het eerst te zien zijn tijdens een ontmoeting met Thilly. Chris blijkt een oude bekende te zijn van Harry, iemand waarmee hij liever niets te maken heeft. Voor de buitenwereld ziet Chris er misschien uit als een charmante, lieve man. Maar er is duidelijk iets meer aan de hand.

Welke rol Chris precies gaat krijgen, moet nog blijken. Zou hij de mogelijk verborgen duistere zijde van Harry blootleggen? Wat het antwoord op die vraag ook is, Chris gaat zijn leven flink op z'n kop zetten.

Het nieuwe gezicht wordt gespeeld door Danny Timmermans, die je ook kan kennen van ‘W817’. Hij is al de derde uit die show die de ‘Thuis’-cast vervoegt. Kadèr Gürbüz als Karin Baert en Govert Deploige als Michael Bastiaens gingen hem al voor.

Ontdek meer