Deze vegan chocolade maakt Sinterklaas compleet!

Samuel Wornoo-16 november 2021 om 11:08

Hands Off My Chocolate heeft speciaal voor de Sinterklaasperiode twee duurzame, plantaardige chocoladeletters ontwikkeld: een van 85% pure chocolade en een van ‘melkchocolade’ op basis van rijstmelk met karamel en zeezout. De vegan Sinterklaasletters bestaan uit de iconische Hands Off-rondjes en zijn dus makkelijk te breken. Met andere woorden, goed nieuws voor iedereen die tijdens de Sinterklaasperiode op zoek is naar een lekker én duurzaam alternatief. Dus zet je schoen en wie weet, misschien brengt de Groene Sint jou dit jaar zo’n lekkere letter! Of nog beter: geef het gewoon cadeau aan jezelf!

Om Sinterklaas extra feestelijk te maken brengt Hands Off, naast de twee vegan chocoladeletters, ook twee Sintletters uit van haar meest populaire melkchocoladesmaken: Red Velvet en Cookie Dough! Beide letters zijn 100% natuurlijk en gemaakt van eerlijke, traceerbare cacaomassa.

Om de introductie van de twee vegan Sintletters te vieren, bezoekt de Groene Sint op 26 november a.s. het kantoor van Hands Off My Chocolate. Wil je hierbij aanwezig zijn en, als je zoet bent geweest, een chocoladeletter ontvangen? Houd dan de Hands Off social mediakanalen goed in de gaten!

McDonald’s opent 50 nieuwe restaurants in ons land!

Dieter Blarinckx-25 november 2021 om 07:57

Fastfoodlovers, deze is speciaal voor jullie! McDonald’s heeft namelijk bekendgemaakt dat ze graag verder zouden uitbreiden in ons kleine landje en dat ze van plan zijn om maar liefst 50 nieuwe filialen te openen in de loop van vijf jaar. Zo hopen ze ook zo’n 2.500 jobs te creëren. Dat maakte het communicatieteam van de fastfoodketen gisteren zelf bekend.

Vandaag opent trouwens ook het 100ste filiaal in ons land, in het Limburgse Bree. Maar ze blijven dus niet bij de pakken zitten want ze gaan zo’n 10 nieuwe filialen openen pér jaar!

Wie weet kan je dus binnenkort ook die heerlijke Chicken Nuggets of McFlurry bij jou in de buurt fixen!

OMG: deze chocoladeletters smaken naar Flügel en Licor 43

Karen Luiken-22 november 2021 om 16:53

Vanaf het moment dat de Sint samen met zijn pieten aanmeert in ons land, is het weer toegestaan om ongegeneerd chocolade, pepernoten en schuimpjes te eten. Vooral van die heerlijke letters krijgen we geen genoeg. Zeker niet als ze gepaard gaan met smaken als Licor 43, Flügel of Baileys.

Iedereen kent natuurlijk de doodnormale chocoladeletters met pure, witte of melkchocolade. Die zijn stuk voor stuk om je vingers bij af te likken, dat ontkennen we niet. Maar als je ooit de repen van TresBien geproefd hebt, wil je nooit meer anders. Die exemplaren bevatten namelijk hemelse smaakjes die je normaal gesproken alleen in een club, kroeg of drankzaak tegenkomt.

De webshop, gespecialiseerd in allerlei heerlijke lekkernijen, verkoopt letters met Licor 43, Baileys, champagne of Limoncello. Ben je meer van de shotjes? Dan kun je kiezen tussen de smaken Flügel, roze Boswandeling of groene Boswandeling.

Wie liever een traktatie zonder drank wil, heeft natuurlijk ook altijd nog de keuze tussen ‘normale’ letters met hazelnoot, witte chocolade, spuitchocolade, salted caramel, pistachenoten of ruby chocolade.

Heel goedkoop zijn de letters niet – je betaalt er zo’n 10 à 12 euro voor – maar hé, je weet wat ze zeggen: wie zoet is krijgt lekkers.

Ontdek meer