Wouter en Nico helemaal klaar met Temptations Bert: 'Een buitenbeentje'

Karen Luiken-15 november 2021 om 14:21

Niet alle mannen van ‘Temptation Island’ konden dit seizoen goed met elkaar overweg. Vooral Bert viel een beetje buiten de boot. Wouter en Nico noemen hem in een aflevering van ‘Temptation Love Therapy’ een buitenbeentje. Hij was er volgens het duo aardig goed in geworden om de sfeer in de villa te verpesten.

“In het begin heb ik echt gelachen met Bert, maar op een gegeven moment word je flauw”, zegt Wouter over zijn collega. “Al die aandachttrekkerij, dat gehuil... Het begon extreem te worden, dat hij ook opmerkingen begon te maken als: ‘Pak jij dit momentje maar even’. Terwijl wij helemaal niet met dat soort dingen bezig waren.”

“Ik kom daar niet om een toneelstukje te spelen”, vervolgt de ex van Julia. “Ik kom daar om van mezelf wat te leren. Bij Bert merkte je dat die afweging tussen toneelschool en zelfontwikkeling nog wel eens uit balans was.”

Gert Verhulst: “Met de jongens klopte het gewoon niet”

Dieter Blarinckx-27 november 2021 om 09:56

Gert Verhulst, de grote baas van Studio 100, heeft in een interview met Het Nieuwsblad toegegeven dat hij een jongen in K3 niet zag zitten. Zo zei hij:

“Met deze jongens klopte het plaatje gewoon niet. De jongens hebben altijd een eerlijke kans gekregen, anders hadden we hen nooit zo lang meegenomen doorheen de verschillende fases. Maar toen we Remi en Luca samenbrachten met Hanne en Marthe, zat het niet goed. Voor mij niet, voor de jury niet, voor het publiek niet. Dat heeft niets te maken met het feit dat ze jongen zijn. De combinatie zat niet goed, de magie ontbrak."

"Neem nu Luca: samen met Marthe en Hanne gaf dat een heel grote zanger met twee kleine backing vocals. Sorry, en met alle respect, maar dat is niet K3. Je kunt dan aanvoeren dat je iemand niet op zijn lengte moet afrekenen, maar het plaatje moet wel in ál zijn aspecten kloppen. Van alle inschrijvingen was sowieso maar een kleine 20 procent jongen. De kans dat we op het einde van de rit meer capabele meisjes zouden overhouden dan capabele jongens was sowieso veel groter.”

Vanavond zullen we eindelijk te weten komen wie het felbegeerde plaatsje van Klaasje mag innemen. Wordt het Amy, Diede, Julia of Celester? Ontdek het vanavond in de finale van ‘K2 zoekt K3’!

Viktor niet meer te zien in ‘Temptation Island: Love or Leave’

Dieter Blarinckx-27 november 2021 om 09:38

Viktor Verhulst, zoon van Studio 100-baas Gert, zal niet meer te zien zijn in het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’. Hij presenteerde samen met Monica Geuze de afgelopen twee seizoenen, maar voor het volgende seizoen zal Viktor niet meer ingeschakeld worden. In plaats van hem zal nu Kaj Gorgels naast Monica staan.

Natuurlijk is er daar een logische reden voor, want het nieuwe derde seizoen wordt er eentje puur voor de Hollanders. Logisch dus dat er ook geen Vlaamse presentator meer nodig is. Dat maakte het Nederlandse RTL bekend.

Of er plannen zijn voor een volgend Belgisch-Nederlands seizoen en of dat wel mét Viktor zal zijn, is nog onduidelijk.

Ontdek meer