Wouter en Nico helemaal klaar met Temptations Bert: 'Een buitenbeentje'

Karen Luiken-15 november 2021 om 14:21

Niet alle mannen van ‘Temptation Island’ konden dit seizoen goed met elkaar overweg. Vooral Bert viel een beetje buiten de boot. Wouter en Nico noemen hem in een aflevering van ‘Temptation Love Therapy’ een buitenbeentje. Hij was er volgens het duo aardig goed in geworden om de sfeer in de villa te verpesten.

“In het begin heb ik echt gelachen met Bert, maar op een gegeven moment word je flauw”, zegt Wouter over zijn collega. “Al die aandachttrekkerij, dat gehuil... Het begon extreem te worden, dat hij ook opmerkingen begon te maken als: ‘Pak jij dit momentje maar even’. Terwijl wij helemaal niet met dat soort dingen bezig waren.”

“Ik kom daar niet om een toneelstukje te spelen”, vervolgt de ex van Julia. “Ik kom daar om van mezelf wat te leren. Bij Bert merkte je dat die afweging tussen toneelschool en zelfontwikkeling nog wel eens uit balans was.”

Simon Cowell wil comeback van ‘The X Factor’

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 16:17- Foto:

ITV

De Britse presentator Simon Cowell vindt dat het tijd is voor een comeback van het populaire format ‘The X Factor’. Het laatste seizoen dateert immers al van 2018.

Ruim veertien jaar lang was de talentenjacht een vaste waarde op de Britse tv, maar daar kwam in 2018 een eind aan. En naar eigen zeggen vindt Cowell dat de “tijd nu wel rijp is voor een comeback”!

Grote artiesten zoals James Arthur, Leona Lewis en Little Mix werden wereldwijd bekend door hun deelname aan de populaire show. Het is dus duidelijk dat de show ook kan zorgen voor succesvolle carrières. En als het van Cowell afhangt gaan ze op zoek naar méér talent:

“Het is het juiste moment. Het is echt heel spannend allemaal. Iedereen die erbij betrokken is, kan niet wachten om aan de slag te gaan.”

Ketnet Trefbal Royale komt terug!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 15:57- Foto:

Ketnet

De Vlaamse jeugdzender Ketnet heeft zopas bekendgemaakt dat hun populaire programma ‘Trefbal Royale’ terugkeert voor een tweede seizoen!

Vanaf 1 juli kan je via de website en app van Ketnet mee supporteren voor jouw favoriete team. De teams die dit seizoen zullen strijden tegen elkaar zijn team Tiktok, team #LikeMe, team Thuis, team Wrappers, team Meisjes, team 3HZ, team KetnetBand en ten slotte team MNM!

De acht verschillende teams zullen strijden om de titel van de ultieme trefbalkampioen.

‘Trefbal Royale’, vanaf vrijdag te volgen bij Ketnet!

Ontdek meer