Jonatan Medart doet mee aan ‘Dancing with the Stars’!

Dieter Blarinckx-15 november 2021 om 07:03

Big news uit de Vlaamse showbizzwereld want het populaire Play4-programma ‘Dancing With The Stars’ heeft alle kandidaten bekendgemaakt! En ook TikTokker Jonatan Medart gaat zijn beste dansskills laten zien! Helaas moet Maksim Stojanac afhaken door een blessure waardoor hij even niet mag dansen. Veel beterschap Maksim!

Naast Jonatan doen ook Metejoor, Seksuolotte, Nina Derwael, prinses Delphine, Pieter Timmers, Nora Gharib en Yemi Oduwale mee.

Alle kandidaten worden op korte tijd énorm getraind om zo uit te blinken in elke dansstijl, van de populaire jive, tot de passionele tango. Spannend!

Veel succes Jonatan!

Beeld: SBS

Zien: zo transformeerden Jelle & Rik voor 'Nonkels'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:12

De gloednieuwe en doldwaze Vlaamse serie 'Nonkels' is nog maar pas op de buis, maar al een schot in de roos! En zender Play4 deelde zopas een unieke blik op de make-up van hoofdrolspelers Rik Verheye en Jelle De Beule.

In 'Nonkels' wordt het leven van drie broers van middelbare leeftijd en hun familie overhoop gegooid wanneer een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat. Wat de serie zo komisch maakt, is dat die volledig in het West-Vlaams is!

"Nee, Rik Verheye & Jelle De Beule zien er normaal gezien niet zo uit. Heel wat make-up en geduld komen kijken bij het omtoveren van deze twee acteurs. Welgekomen Nonkel Willy & Nonkel Luc", klinkt het bij de video.

Check de coole behind-the-scenes hier:

'Château Planckaert' komt ook naar Nederland

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:27

Onze noorderburen smullen van Belgische realityshows. Na ‘De Verhulstjes’ komt binnenkort ook het programma ‘Château Planckaert' naar de Nederlandse beeldbuis. De reeks gaat volgens RTL binnenkort van start bij Videoland.

De leden van de familie Planckaert worden gezien als de Belgische Meilandjes. Eddy, de vader des huizes, wordt samen met zijn gezin gevolgd terwijl ze een kasteel in Frankrijk restaureren. Daar komen verschillende problemen bij kijken, zoals vertragingen tijdens werkzaamheden, een steeds slechter wordende gezondheid van mémé clara en het afstandsonderwijs van de jongste generatie Planckaerts.

‘Château Planckaert’ heeft inmiddels drie seizoenen. De eerste, die uit twaalf afleveringen bestaat, komt op 5 juni naar Videoland. Of (en wanneer) de rest volgt, is niet bekend.

Ontdek meer