Zien: Donna en Nico zien elkaar terug na Temptation

Karen Luiken-13 november 2021 om 07:27

Het zit erop. De ultieme relatietest van ‘Temptation Island’ is voorbij, de dreamdates zijn achter de rug en ook het laatste kampvuur is inmiddels verleden tijd. In de meest recente aflevering zagen we het weerzien van Donna en Nico. We zagen dat ze elkaar niet veel meer te vertellen hebben en dat vooral Donna niets meer van deze relatie wil weten. Maar we zagen ook hoe ze elkaar drie maanden na de opnames opnieuw ontmoetten. Hoe ze een goede poging deden op een rustige manier wat dingen uit te praten, maar hoe de boosheid bij Donna al snel terug keerde. Zij heeft namelijk heel wat berichtjes van vrouwen gekregen die beweren ook iets met Nico te hebben gedaan. En daar is ze - vanzelfsprekend - niet zo blij mee…

Zien: eerste beelden nieuw seizoen ‘Love Island’

Karen Luiken-27 juni 2022 om 08:55

De eerste promovideo van het nieuwe seizoen van ‘Love Island’ is verschenen. Het programma, waarin twaalf Nederlandse en Vlaamse singles op zoek gaan naar de liefde, gaat op 11 juli van start.

De opnames van het nieuwe seizoen vinden plaats in een luxueuze villa op Gran Canaria. Verschillende vrijgezellen zullen daar hun best moeten doen om - als het even kan - smoorverliefd te worden. Hoe sneller ze een koppel vormen en hoe leuker het publiek hen vindt, hoe groter de kans dat ze lang op het eiland mogen blijven.

De kijkers thuis zullen moeten bepalen welke kandidaten het meest geliefd zijn en de eindstreep halen. Voor de winnaars ligt een geldprijs van 25.000 euro klaar.

Het nieuwe seizoen wordt gepresenteerd door Viktor Hulst en Mae Brood.

Simon Cowell wil comeback van ‘The X Factor’

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 16:17- Foto:

ITV

De Britse presentator Simon Cowell vindt dat het tijd is voor een comeback van het populaire format ‘The X Factor’. Het laatste seizoen dateert immers al van 2018.

Ruim veertien jaar lang was de talentenjacht een vaste waarde op de Britse tv, maar daar kwam in 2018 een eind aan. En naar eigen zeggen vindt Cowell dat de “tijd nu wel rijp is voor een comeback”!

Grote artiesten zoals James Arthur, Leona Lewis en Little Mix werden wereldwijd bekend door hun deelname aan de populaire show. Het is dus duidelijk dat de show ook kan zorgen voor succesvolle carrières. En als het van Cowell afhangt gaan ze op zoek naar méér talent:

“Het is het juiste moment. Het is echt heel spannend allemaal. Iedereen die erbij betrokken is, kan niet wachten om aan de slag te gaan.”

Ontdek meer