Zwangere Gigi Hadid showt haar babybuik

2020 Zayn Malik Gigi Hadid
Entertainment
Celebs
16-07-2020 07:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Gigi Hadid is zwanger en weet haar babybump goed buiten de spotlights te houden. Zo goed, dat fans zich af begonnen te vragen waarom ze dat deed. Via een Instagram Live-sessie laat het liefje van Zayn Malik niet alleen een glimp van haar groeiende toeter zien, maar geeft ze ook antwoord op die vraag.

De reden waarom Gigi niet meer van haar zwangerschap deelt, is het coronavirus. “Er zijn momenteel belangrijkere dingen dan mijn zwangerschap”, vertelt ze. “Dat is waarom ik vond dat het niet iets is wat ik moet delen. Veel mensen zijn overleden door het coronavirus en daarnaast kwam ook de Black Lives Matter-beweging op. Ik vond dat die onderwerpen de aandacht moesten krijgen op social media.”

Gigi belooft in de toekomst alsnog beelden van haar buikje te delen. “Ik heb veel plaatjes gemaakt en naar vrienden en familie gestuurd. Later zal ik ze ook gaan delen, maar ik heb er geen haast mee. Ik wil het moment zo goed mogelijk ervaren. Ik wil me tijdens mijn zwangerschap geen zorgen hoeven maken over het posten van berichten.”

Het kindje van Gigi en Zayn wordt in september verwacht.