'Zombies in The Walking Dead worden steeds viezer'

2019 The Walking Dead
Entertainment
TV / streaming
07-10-2019 15:33
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het tiende seizoen van 'The Walking Dead' gaat vandaag van start en er staan ons weer heel wat spannende avonturen te wachten. Wat we onder meer te zien gaan krijgen: heel veel zombies die viezer zijn dan ooit.

In een gesprek met BuzzE vertelt hoofdrolspeler Norman Reedus dat de zombies ieder seizoen goorder worden. "Als je de walkers van nu vergelijkt met die uit het eerste seizoen, dan zagen ze er toen bijna gezond uit. Gezonde dode lichamen. Maar ze zijn elk jaar een beetje viezer geworden. Er zijn steeds minder mensen over om te eten, dus ze raken uitgemergeld."

Het is inmiddels al negen jaar geleden dat de eerste aflevering van 'The Walking Dead' verscheen. Het tiende seizoen is nu aangebroken en afgelopen weekend werd ook het elfde seizoen bevestigd. Wat volgens Norman Reedus het succes is van de serie? "Het is een hele menselijke show. Kijkers zien deze groep en vragen zich af welke rol zij op zich zouden nemen. Als de omstandigheden zo extreem zijn, wie ben je dan en waar sta je voor?" Dat blijft boeien."