Zo zit het nu tussen 'Temptation Island'-sterren Roshina en Karim

2020 Karim Roshina Temptation Island
Entertainment
Celebs
31-10-2020 10:27
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het laatste seizoen van ‘Temptation Island’ was een heftige. Ook al hadden Roshina en Karim het niet gemakkelijk, ze besloten uiteindelijk wel voor elkaar te gaan. Maar is dat gelukt? Een update over de relatie tussen de twee maakt meer duidelijk.

Je moet tegenwoordig héél goed zoeken wil je Roshina en Karim samen spotten op social media. Betekent dit dat ze uit elkaar zijn of is er een andere oorzaak? “Karim en ik hechten allebei heel veel waarde aan onze privacy en dat is dan ook gelijk de reden waarom we ervoor kozen om sommige dingen privé te houden”, aldus Roshina tegen LoveReality. “Onze vriendschap en band zijn erg belangrijk voor ons en helaas is social media niet altijd een happy positive place.”

De brunette geeft ook toe dat zij en Karim hebben besloten elkaar vrijer te laten. “We merken dat oude patronen zich herhalen. Wij hebben het allebei erg druk met ons eigen ding en zijn bezig met onze eigen groei en ontwikkeling. Onze connectie is heel intens, sterk en liefdevol, maar het verleden is voor ons beide heel heftig geweest.”