Zo overleef je Valentijnsdag (met of zonder liefde)

2020 Bridget Jones Valentijnsdag Liefde Eten Voedsel Gif Boos Verdrietig
Lifestyle
Things to do
07-02-2020 07:55
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Volgende week is het Valentijnsdag en dat moet gevierd worden. Plan een romantische date met je lover, je crush of gewoon met jezelf. Kinepolis heeft zowel voor mensen in een relatie als voor singles leuke activiteiten op de planning staan. Wil jij er een onvergetelijke dag van maken? Volg dan deze drie tips op.

Tip #1

Deze is voor de singles onder ons. Kinepolis heeft de perfecte oplossing gevonden voor liefdeloze mensen die argwanend uitkijken om Valentijnsdag in hun eentje te vieren: 's werelds meest befaamde vrijgezel Bridget Jones maakt eenmalig haar terugkeer naar het grote scherm. De bioscopen in Antwerpen, Gent en Hasselt vertonen op vrijdag 14 februari ‘Bridget Jones's Diary’, dé cultfilm voor alle singles. Neem je beste vriend(in) mee en geniet van een gratis Ben & Jerry’s. Jij hebt geen liefde nodig om het leuk te kunnen hebben.

Tip #2

Geen single, maar wel op zoek naar een leuke date voor jou en je wederhelft? Ook dan ben je bij Kinepolis aan het juiste adres. Je hoeft geen wiskundig genie te zijn om te weten dat een bioscoopbezoekje het altijd goed doet. En om het romantische level speciaal voor Valentijnsdag naar een nóg hoger level te tillen, komt Kinepolis op 14 en 15 februari met Valentine Seats. Een romantische make-over van de Cosy seats, inclusief een Valentijn-Verwenpakket voor twee personen. Dat houdt in dat jullie behalve ruime zetels ook twee filmtickets, twee flesjes schuimwijn (of water), een kleine popcorn, een zakje Maltesers, worstjes en een cadeautje krijgen. Benieuwd bij welke films dit pakket beschikbaar is? Klik dan hier.

Tip #3

Het kan natuurlijk zijn dat je al een date hebt gepland voor Valentijnsdag en je dus geen gebruik kan maken van bovenstaande activiteiten. In dat geval kun je je geliefde altijd nog verrassen met een filmdoosje, zodat je op een moment naar keuze naar de bios kunt gaan. Of voor de singles onder ons: trakteer jezelf op een film.