Zo ging 'Love Island'-ster Remco om met alle kritiek

2020 Remco Love Isand
Entertainment
Celebs
15-11-2020 19:47
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Als er één ‘Love Island’-ster is die we nooit zullen vergeten, dan is het Remco. De casanova verraste vriend en vijand met een groot geheim dat in één van de laatste afleveringen onthuld werd. Want wat bleek nou? De Utrechter had gevoelens voor een ander meisje dan Imen. Hij werd naar huis gestuurd en kreeg daar een flinke lading kritiek over zich heen. Via social media laat hij weten hoe hij daarmee omging.

Ondanks alles wat er is gebeurd, is Remco sterk gebleven. En daar heeft hij naar eigen zeggen meerdere redenen voor. “Uit alles wat negatief is, kun je wat positiefs halen. Wat voor mij erg positief was, was dat ik op dat moment mijn echte vrienden leerde kennen. Je ziet welke mensen om je heen bij je blijven staan, je steunen, zich kunnen inleven in je en ‘no matter what’ van je blijven houden. Dit zijn de mensen die je om je heen wilt. De rest boeit me niet”, zegt hij.

Maar er is meer. Want de negativiteit is tijdelijk, beseft Remco: “Je ziet dat mensen die negatief over je praten, vaak zelf een probleem hebben en/of een slecht inlevingsvermogen hebben. Alles is menselijk en alles is tijdelijk. Die gedachtes houden me sterk op beide benen.”