Zo gaat de nieuwe serie van Tinder eruitzien

2017 Tinder Select
Technology
Apps
22-09-2019 12:19
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Zoals je inmiddels misschien al wel gehoord hebt, krijgt Tinder een eigen televisiesserie. Langzaam maar zeker worden daar steeds meer dingen over duidelijk. Zo weten we nu bijvoorbeeld dat de show ‘Swipe Night’ gaat heten en dat ‘ie net als de datingapp allerlei swipe-functies bevat.

Op de datingapp van Tinder is het de bedoeling dat je naar links of rechts swiped om wel of geen connectie te maken met een andere Tinder-gebruiker. Bij ‘Swipe Night’ zal je ook kunnen swipen, maar dan wel met een ander doel. Je kan zelf bepalen hoe je het verhaal van de serie wil laten verlopen. En dat doe je dus, inderdaad, door te swipen.

RTL meldt dat ‘Swipe Night’ een interactief apocalyptisch avontuur wordt dat je via een videostream kan volgen. De keuzes die je in de show maakt, zullen te zien zijn in je profiel en kunnen daarom invloed hebben op jouw Tinder-matches.

‘Swipe Night’ bestaat uit zes afleveringen, waarvan de eerste op 6 oktober wordt uitgezonden in de VS. Of en wanneer wij ernaar kunnen kijken, is niet bekend.