Zo gaat de familie van Regé-Jean om met seksscènes in 'Bridgerton'

2021 Bridgerton
Entertainment
TV / streaming
07-02-2021 11:36
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Er zijn verschillende dingen die ‘Bridgerton’ zo populair maken. Nummer één: het romantische verhaal. Nummer twee: hoofdrolspeler Regé-Jean Page. Nummer drie: de steamy seksscènes waar de acteur een grote rol in speelt. Voor kijkers natuurlijk een lust voor het oog, maar hoe zit dat bij zijn familie? Die moet het tamelijk ongemakkelijk vinden om Regé-Jean in allerlei naakte posities voorbij te zien komen, toch? Niets blijkt minder waar.

In plaats van de televisie af te zetten als Regé-Jean in zijn blote billen in beeld komt, hebben zijn familieleden een andere manier bedacht om zich voor te bereiden op de scènes die komen gaan. “Ze hebben een WhatsApp-groep waarin ze elkaar waarschuwen”, vertelt de acteur bij ‘The Graham Norton Show’. "Ze gebruiken verschillende emoji’s, zoals de perzik-emoji. Ze dreigen er zelfs mee mijn ‘peach’ een cijfer te geven.”

Niet alle neven en nichten van Regé-Jean zijn op de hoogte van de seksscènes. Niet van het moment waarop ze verschijnen, maar ook niet van de lengte ervan. “Ik krijg berichtjes waarin ze zeggen dat er een familiewaarschuwing zou moeten zijn. Ze verlaten de kamer om een kopje thee te zetten en zo een bepaalde scène te vermijden, komen na verloop van tijd terug en zien dan dat de scène nog steeds bezig is.”