Zijn Rodanya en Morgan uit 'Temptation Island' weer samen?

2019 Rodanya Morgan
Entertainment
Celebs
20-10-2019 17:45
Geschreven door Karen Luiken
Comment

We hadden na de laatste aflevering van ‘Temptation Island’ niet verwacht dat Rodanya en Morgan elkaar ooit nog in de ogen aan zouden kijken. Laat staan dat ze weer een koppeltje zouden vormen. Toch lijkt dat nu wel het geval. De twee hebben het samen in ieder geval erg gezellig gehad tijdens hun babyshower.

Rodanya is nu een paar maanden zwanger van haar eerste kindje. Een tijdje geleden liet ze weten dat Morgan de vader is. Hoewel laatstgenoemde in eerste instantie niets te maken wilde hebben met de baby, lijkt hij nu terug te zijn gekomen op die beslissing.

Op het Instagram-verhaal van Rodanya worden een aantal foto’s van haar babyshower gedeeld. Daarop is niet alleen de krullenbol zelf te zien, maar ook haar ex(?) Morgan. De twee houden elkaar vast, snijden samen een taart aan en genieten overduidelijk van elkaar. Morgan houdt zelfs een speech en zegt daarbij het volgende: “Bedankt dat jullie allemaal zijn gekomen. Dat waarderen we heel erg. Rodanya, ik wil even zeggen dat ik supertrots op je ben, hoe jij ermee omgaat. We hebben heel veel meegemaakt.”

Betekent dit dat…?