Zien: Tom De Cock (MNM) zet homohater live op de radio op zijn plaats

2020 Tom De Cock Instagram
Entertainment
Celebs
12-01-2020 06:35
Geschreven door Christophe Moons
Comment

"Weet je wat er iemand nu gestuurd heeft?", vroeg Tom De Cock zich luidop af op MNM vrijdag. "Vuile flikker, er is niks mis met bont."

Tom, al jaren geleden uit de kast gekomen, besloot de homohater live op de radio op zijn plaats te zetten en slaagde daar magistraal in. "Ik ga toch even bellen", zei hij. De man of vrouw achter het beledigende bericht nam niet op, maar de MNM-presentator sprak een meer dan gevat bericht in. "Een heel erg goedemiddag, je spreekt met Tom De Cock van de openbare omroep. Over bont kunnen we discussiëren, maar ik heb van horen zeggen dat mensen die het woord flikker nog gebruiken in 2020, een naar binnen groeiende piemel hebben. Daar kan je naar laten kijken door de dokter. En als je het lef hebt om nog eens te sturen, dan stel ik voor dat dat de volgende keer zonder schrijffouten is."

Tom stelde ook voor om eens af te spreken. "Want jij zit duidelijk met onverwerkte trauma's uit je kindertijd en heel weinig liefde. Ik wil dat er graag eens uit knuffelen, al dan niet langs achter."

BAM! De presentator postte het fragment na afloop op Instagram en won er meteen massa's volgers en liefde mee.