Zien: nieuwe trailer van vierde seizoen 'The Crown'

2020 The Crown
Entertainment
TV / streaming
14-10-2020 09:25
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Aangezien het vierde seizoen van ‘The Crown’ over een maand op Netflix verschijnt, was het slechts een kwestie van tijd voordat er een nieuwe trailer gedeeld zou worden. Lieve mensen: dat moment is nu aangebroken. En ons geduld wordt rijkelijk beloond, want we maken meteen kennis met prinses Diana!

De nieuwe afleveringen gaan uiteraard weer over Koningin Elizabeth en haar familie. Ze zijn druk bezig met het veiligstellen van de troon door een geschikte bruid te vinden voor de nog ongehuwde Prins Charles. De natie begint daarbij de eerste gevolgen te voelen van het beleid dat door premier Margaret Thatcher is ingevoerd. De ingezette koers van de eerste vrouwelijke Britse premier lijkt vooral verdeeldheid te zaaien en ondertussen lopen de spanningen tussen haar en de Koningin hoog op. Dit wordt alleen maar erger wanneer Thatcher besluit het land de Falkland-oorlog in te leiden. En dat zorgt op zijn beurt weer voor conflicten binnen het Gemenebest.

Terwijl Charles' liefdesverhaal met een jonge Lady Diana Spencer het broodnodige sprookje is om het Britse volk te verenigen, wordt de Koninklijke familie achter gesloten deuren steeds meer verdeeld.

Het vierde seizoen van ‘The Crown’ verschijnt op 15 november op Netflix.