Zien: de magische trailer van 'A Cinderella Story: Christmas Wish'

A Cinderella Story Christmas Wish
Entertainment
Movies
14-08-2019 20:48
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Na vijftien jaar en vier vervolgen is het alweer tijd voor een nieuw deel in de filmfranchise van A Cinderella Story. Dit jaar komt A Cinderella Story: Christmas Wish uit en zoals de titel al doet vermoeden gaat het inderdaad om een kerstfilm.

Wie groot fan is van de filmreeks, dat in 2004 begon met A Cinderella Story met Hilary Duff en Chad Michael Murray in de hoofdrol, gaat deze kersteditie ongetwijfeld even leuk vinden. Want magischer dan dit wordt het niet. A Cinderella Story: Christmas Wish bevat alle elementen (een gemene stieffamilie, een prins-figuur en een romance die gedoemd lijkt) die we zo heerlijk vonden aan het klassieke Cinderella-sprookje en is de eerste film in de reeks die het kerst-thema omarmt.

De film volgt Katherine Decker (Laura Marano), een singer-songwriter die droomt van een internationale carrière. Maar helaas voor Kat staan haar vervelende stiefmoeder en stiefzussen haar grote droom in de weg en moet ze haar brood dan maar zien te verdienen als zingende elf in Santa Land. Dat wordt plots minder erg wanneer ze verliefd wordt op haar nieuwe collega Nick (Gregg Sulkin), de nieuwe Kerstman van Santa Land. Wanneer Nick haar uitnodigt voor een prestigieus galabal probeert de stieffamilie van Kat er alles aan te doen om haar thuis te houden. Dat lukt natuurlijk niet en Kat ontdekt op het bal wie de echte persoon is achter haar Kerstman-collega.

Fans die nu al verlangen om de film in de bioscoop te gaan kijken, zullen we helaas moeten teleurstellen. Warner Bros. heeft namelijk laten weten dat de film niet op het grote doek te zien zal zijn. In de plaats zal de film vanaf 15 oktober rechtstreeks op DVD en digitale platformen verschijnen.