Zien: Belgische vloggers strikken Daniel Radcliffe voor bijzonder project

Harry Potter
News
Bizarre
20-07-2020 09:01
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Herinner je je de ‘Harry Potter’-fans Dieter en Bart nog? Die twee heren begonnen in september 2019 met een uitdagende missie: binnen twee jaar tijd 108 handtekeningen verzamelen, waarvan 107 van de acteurs die meespeelden in een ‘Harry Potter’-film. De laatste signatuur komt van J.K. Rowling. Eén van de grote sterren die de mannen inmiddels al te pakken hebben gekregen, is Daniel Radcliffe.

Onder de noemer ‘Road to Rowling’ verzamelen Dieter en Bart maar liefst 108 handtekeningen in het boek ‘Harry Potter en De Steen der Wijzen’. Het geld dat daar uiteindelijk mee wordt opgehaald, gaat naar het goede doel Make-a-Wish. Om de zoveel tijd wordt er via een video op YouTube een update over de reis gegeven. In het laatste filmpje is te zien hoe de mannen de handtekeningen van Daniel Radcliffe, Helena Bonham-Carter, Tom Felton en Rod Hunt verzamelen.

Op 16 november 2021 moet het complete klusje geklaard zijn; dan willen Dieter en Bart alle 108 handtekeningen in dat ene, bijzondere boek hebben staan. Waarom die dag? Omdat het dan exact twintig jaar geleden is dat de eerste ‘Harry Potter’-film uitkwam.