Zien: 30 minuten gameplay van Paper Mario: The Origami King

Paper Mario 6
Technology
Games
15-07-2020 16:12
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Over enkele dagen verschijnt eindelijk het nieuwste Paper Mario-avontuur 'Paper Mario: The Origami King' voor de Nintendo Switch. In afwachting tot dan heeft Nintendo een halfuur aan nieuwe gameplay vrijgegeven van de game.

In de nieuwe Paper Mario wordt het Mushroom Kingdom geteisterd door de kwaadaardige Origami King genaamd Olly. Samen met de hulp van onwaarschijnlijke bontgenoten moet Mario de wereld rondreizen doorheen prachtige omgevingen om een manier te vinden om het kasteel van prinses Peach terug te winnen en de origami-koning te verslaan.

Nieuw in de game, en zoals ook te zien is in de gameplay-video, is de introductie van strategische ringgevechten. In deze gevechten zijn je vijanden verspreid over verschillende draaischijven. Door aan de schijven te draaien en zoveel mogelijk vijanden samen te zetten krijgt Mario een aanvalsbonus waarmee hij ze makkelijker kan verslaan. Dit alles moet gebeuren binnen de aangegeven tijd. Ook baasgevechten zullen in deze ring worden uitgevochten. Over bosses gesproken... The Origami King heeft misschien wel de meeste bizarre bazen ooit in een Mario-game. Geloof je ons niet? Check dan zeker de laatste minuten van de video.

Een andere nieuwigheid is dat Mario in dit spel krachtige papiertechnieken kan gebruiken om nieuwe paden te ontvouwen en geheimen te ontdekken. Zo kan Mario bijvoorbeeld zijn papieren armen hel ver uitrekken en kan Olivia, de nieuwe reisgezel van Mario, van vorm veranderen.

Ontdek dit alles en meer in 'Paper Mario: The Origami King' vanaf 17 juli!