Zie hier: de 'Alien'-schoen van Kanye West

Schermafbeelding 2021 03 03 Om 09 52 58
Lifestyle
Fashion
03-03-2021 09:56
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De één vindt ‘m geweldig, de ander zou er nog niet dood in gevonden willen worden: de YEEZY 450, de nieuwste aanwinst van Adidas in de collectie die Kanye West ontworpen heeft. Het futuristische design waarvan de witte variant vorige week nog trending topic was, is er nu ook in het zwart.

Als je naar de complete YEEZY-collectie kijkt, heeft dit ontwerp ongetwijfeld de meest abstracte vorm. Afbeeldingen van de schoen circuleren al lange tijd op internet, maar van een release kwam het nooit. Tot nu. Als we de geruchten mogen geloven, komt de witte variant deze week officieel uit. Kosten: 200 dollar. Van het zwarte exemplaar is nog geen definitieve lanceringsdatum bekend. Volgens Hypebeast kunnen we het design dit voorjaar bij geselecteerde retailers verwachten.

Hoewel sneakerliefhebbers de YEEZY 450 vergelijken met krabben, aliens en pork buns (zoek maar op), zal het ontwerp naar verwachting als zoete broodjes over de toonbank gaan bij een officiële lancering. Een bron heeft tegenover Input bevestigd dat de schoen ‘in zeer beperkte oplage’ wordt uitgegeven.