Zes nieuwe singles geven zich bloot in ‘Uit De Kleren’

2021 Uit De Kleren
Entertainment
TV / streaming
02-02-2021 09:34
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Wat gebeurt er als twee singles elkaar voor het eerst ontmoeten en ze zich direct moeten uitkleden? Kijkers ondervonden het vorige week in de eerste aflevering van ‘Uit De Kleren’, waar veel pijnlijke momenten in voor kwamen. Vanavond is het tijd voor het vervolg. Dit keer geven zes nieuwe vrijgezellen zich letterlijk bloot in misschien wel het meest ongemakkelijke datingprogramma ooit gemaakt.

Dates in deze show beginnen waar ze normaal eindigen: in bed. Sofie en Bram durven de uitdaging aan en leren elkaar in een half uur tijd kennen aan de hand van persoonlijke vragen en fysieke opdrachten. Zo komt Sofie er al na no time achter wat de gekste plek is waar Bram seks heeft gehad: op het dak van de universiteit van Hasselt. “Op een plaats waar je niet mag zijn is altijd een beetje spannender en geiler”, verklaart hij.

De 36-jarige Maarten uit Niel krijgt de taak om de kleren van de Antwerpse influencer Jan (29) uit te trekken. Ze hebben het over van alles, van orgasmes tot een kinderwens. “Er zijn zoveel hoeken van mij af, dat het ondertussen een ronde tafel is geworden”, lacht Maarten. Waarop Jan zegt: “Mezelf letterlijk blootgeven voor heel Vlaanderen is een uitdaging, volledig uit mijn comfortzone.”

En dan zijn er ook nog de 20-jarige Lucas uit Liedekerke en de 22-jarige Emmy uit Turnhout. “Ofwel gaat het goed klikken, ofwel gaat het ongemakkelijk zijn”, aldus Lucas. Wat vind je mooi aan elkaar? Moet je partner ambitieus zijn? En hoe belangrijk is seks in een relatie? Het zijn maar enkele van de persoonlijke vragen waardoor Emmy en Lucas elkaar op een korte, maar intense manier leren kennen.