Zeeman maakt oma-onderbroek sexy again

Zeeman3
Lifestyle
Fashion
10-09-2020 11:12
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Strings, tanga’s, boxers, de doodnormale onderbroek of een tent. Slipjes zijn er in allerlei soorten en maten. In de rekken van Zeeman heb je zowel comfy exemplaren hangen als varianten die voor extra spanning in de slaapkamer kunnen zorgen. Op zoek naar dat laatste? Je verwacht het niet, maar misschien dat de nieuwe oma-onderbroeken van de winkel iets voor jou zijn.

Bij het woord oma-onderbroek denk je waarschijnlijk niet meteen aan een pikant slipje. Eerder aan een comfortabel stukje stof dat je vetrollen wegwerkt. Maar dat beeld wil Zeeman nu voor eens en voor altijd uit je geheugen wissen. Een oma-onderbroek kan hartstikke sexy zijn en dat bewijst de winkel met een nieuwe collectie Mady-slipjes.

Het witte en zwarte katoen is voor de nieuwe lijn ingeruild voor kanten stofjes, panterprintjes en polkadot motiefjes. Met dank aan styling studente Anne-Lotte van Vonderen zijn er nu drie nieuwe exemplaren verkrijgbaar. Stuk voor stuk mega hot. Wat je ervoor betaalt? Slechts 3,99 euro. Geen wonder dus dat het ondergoed online al is uitverkocht. In de winkel kun je volgens Viva nog wel terecht.