'Zayn nam geen afscheid bij vertrek One Direction'

2018 One Direction 5
Entertainment
Celebs
05-11-2019 09:26
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De manier waarop Zayn Malik jaren geleden One Direction verliet, is geen fijne manier geweest. Volgens Liam Payne heeft hij niet eens afscheid genomen. Dat vertelt de zanger in een interview met GQ Magazine.

One Direction kwam in 2010 bij elkaar dankzij de Britse variant van ‘The X-Factor’. Zayn Malik heeft het vijf jaar volgehouden met de band, maar besloot in maart 2015 te vertrekken. En als we Liam mogen geloven, ging dat niet erg soepel. “We hebben nooit meer wat van hem gehoord”, vertelt hij. “Hij heeft niet eens afscheid van ons genomen. Het was geen fijn scenario, zeker niet van onze kant. Een beetje vreemd. Het is moeilijk.”

Liam vertelt in het interview ook dat Zayn moeite had met beroemd zijn. Of specifieker: met optreden. “Ik wilde hem daarbij helpen. Ik wilde niet dat hij het gevoel had dat hij de enige was die dit meemaakte, of dat hij dacht dat we het op hem gemunt hadden. De enige vijf mensen die wisten wat we doormaakten, waren wijzelf.” Toch lukte het Liam niet om hulp te bieden. “Ik hoop dat hij goede mensen om zich heen heeft, maar ik denk dat wij het op dit stadium niet kunnen oplossen.”