2017 Gigi Zayn
Entertainment
Celebs

Zayn en Gigi reageren op breuk

14-03-2018 17:44
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Helaas, het leukste koppeltje van de afgelopen tijd is niet meer. Zayn Malik en Gigi Hadid hebben besloten na twee jaar een punt achter hun relatie te zetten. De twee hebben nu op Twitter gereageerd op de breuk.

“Gigi en ik hebben een geweldige, betekenisvolle, liefdevolle en leuke relatie gehad en ik heb heel veel respect voor Gigi als een vrouw en als een vriendin. Ze is een geweldig mens.”, aldus Zayn op social media. “Ik ben al onze fans dankbaar voor het respecteren van deze moeilijke keuze. We hadden gewild dat dit nieuws eerst van ons kwam. We houden van jullie.”

Gigi liet op haar beurt ook van zich horen. “Verklaringen over een break-up zijn vaak onpersoonlijk omdat het niet in woorden uit te drukken is wat twee personen meemaken in een paar jaar. Niet alleen in een relatie, maar ook in het leven. Ik ben voor altijd dankbaar voor de liefde, tijd en lessen die Zayn en ik hebben gedeeld. Ik wil niets anders dan het beste voor hem en ik zal hem blijven supporten als een vriend. Ik heb heel veel respect en liefde voor hem.”

Het lijkt er dus op dat de voormalige lovebirds zonder ruzie uit elkaar zijn gegaan. Maar volgens verschillende Britse en Amerikaanse media zijn de lieve woorden slechts schijn. Bovendien heeft Zayn zijn ex Gigi nu al ontvolgd op Instagram. Hetzelfde geldt voor haar moeder…